ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος χορηγός για τον Ρήγα

Νέος χορηγός για τον Ρήγα

O Πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ καλωσορίζουν στην αθλητική οικογένεια του ΡΗΓΑ την εταιρεία "AUTO TSOUMANIS" και είμαστε χαρούμενοι που μια ακόμη μεγάλη και σοβαρή επιχείρηση ενισχύει την προσπάθεια μας.

Φέτος οι απαιτήσεις της ομάδας, τόσο οι αγωνιστικές όσο και οι οικονομικές, είναι αυξημένες σημαντικά και οποιαδήποτε βοήθεια προς το Σύλλογο μας είναι πολύτιμη.

H "AUTO TSOUMANIS"με την κίνηση της αυτή δείχνει τον δρόμο και σε άλλες επιχειρήσεις για να σταθούν δίπλα σε μια μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του συλλόγου μας.

Την ευχαριστούμε!

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Γιάτσιο και τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Σιουμουρέκη.

Η ‘’AUTO TSOUMANIS’’ εκπροσωπήθηκε από τον Δ/νων Σύμβουλο κ. Ελευθέριο Τσουμάνη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της εταιρείας κ. Χρήστο Αναγνώστου.

Για την “ΑUTO TSOUMANIS” ο Δ/νων σύμβουλος της εταιρείας κ. Ελευθέριος Τσουμάνης δήλωσε τα εξής: “Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας είπαμε ότι δεν θα είμαστε απλά μια επιχείρηση, αλλά, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα είμαστε παρόντες σε ότι καλό γίνεται.

Με δεδομένη την αγάπη μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν ήταν δυνατόν να μην στηρίξουμε μια προσπάθεια σαν αυτή που κάνουν ο Πρόεδρος και οι διοικούντες του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.

Η ιστορία του ΡΗΓΑ είναι πλούσια στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι εντός και εκτός Θεσσαλίας και η αθλητική οικογένεια του συλλόγου μεγάλη.

Ο ΡΗΓΑΣ είναι καταδικασμένος πάντα να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και να συμμετέχει.

Διαχρονικά γίνεται σοβαρή και συστηματική δουλειά, η οποία έχει ως σκοπό να συμβάλλει να βλέπουμε τα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού παρά οπουδήποτε αλλού.

Η εταιρία "AUTO TSOUMANIS" εδρεύει στη Λάρισα από το 2007 και δραστηριοποιείται στην αγορά και πώληση αυτοκινήτων και δικύκλων.

Με βάση την πολύχρονη πείρα και την αγάπη σε αυτό που κάνει δίνει την καλύτερη λύση στην αγορά αυτοκινήτου με τις καλύτερες τιμές στην Θεσσαλία.

Αποτελεί ευθύνη η πώληση αυτοκίνητου και γι’ αυτό και διαρκώς αναζητεί αυτοκίνητα που θα αποτελούν διαφήμιση για την εταιρία της.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που από το 2007 μέχρι σήμερα κατάφερε και εξυπηρέτησε πάνω από 2000 ευχαριστημένους πελάτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας στην διεύθυνση https://www.autotsoumanis.gr και να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

1o Κατάστημα
Σωκράτους 71, 2410 238 111

2ο κατάστημα
1ο χλμ. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ & Εύβοιας, 2410 555 506

Κιν.: 6983 180 000

e-mail: info@autotsoumanis.gr