ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νοσοκομειακοί γιατροί Μαγνησίας: Εμβολιαστείτε, ξεκληρίζονται οικογένειες

Εκκληση προς τους πολίτες της Μαγνησίας να σπεύσουν το συντομότερο δυνατό για εμβολιασμό απευθύνει με σημερινή ανακοίνωσή της η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας περιγράφοντας παράλληλα τα προβλήματα υποστελέχωσης όπως ότι σε κάθε εφημερία υπάρχει ένας γιατρός για πάνω 100 ασθενείς
Νοσοκομειακοί γιατροί Μαγνησίας: Εμβολιαστείτε, ξεκληρίζονται οικογένειες

Η ΕΙΝΚΥΜ πιστή στους σκοπούς και τις επιδιώξεις της δηλώνει απερίφραστα πως θα συνεχίσει τον αγώνα της για την ανάδειξη των προβλημάτων που ταλανίζουν το χώρο της Δημόσιας Υγείας στο χώρο του Νοσοκομείου Βόλου και των Κέντρων Υγείας του Νομού Μαγνησίας, αντιστεκόμενη στις όποιες προσπάθειες φίμωσής της από όπου κι αν προέρχονται αυτές.

Στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Νομού μας εξακολουθεί να αποτελεί μείζον πρόβλημα μεταξύ άλλων η υποστελέχωση. Προς αυτήν την κατεύθυνση ήδη έχουμε αναλάβει πολλαπλές πρωτοβουλίες και έχουμε διατυπώσει σχετικές προτάσεις, με σκοπό την αποφυγή εξαιρετικά προβληματικών καταστάσεων όπως π.χ την παρουσία μόνο ΕΝΟΣ Εφημερεύοντος Ιατρού για πάνω από 100 Ασθενείς!

Ταυτόχρονα θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση προς το λαό του Νομού Μαγνησίας όπως σπεύσει το συντομότερο δυνατόν να εμβολιαστεί για τον Covid-19 προκειμένου να εκλείψουν φαινόμενα όπως το να ξεκληρίζονται ολόκληρες οικογένειες από την πανδημία και να παραμένουν διασωληνωμένοι ασθενείς εκτός ΜΕΘ. Είναι μονόδρομος για τη δημιουργία ασπίδας σωτηρίας για όλους μας.