ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την περίοδο των Χριστουγέννων

Κάλεσμα ενίσχυσης της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου με βασικά είδη διατροφής και προϊόντα για τους οικονομικά ασθενέστερους δημότες απευθύνει η επικεφαλής των κοινωνικών δομών Αντωνία Χασιώτη
Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την περίοδο των Χριστουγέννων

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου αποτελεί μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της περιοχής.

"Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια για να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας τόσο τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όσο και μοναχικά ηλικιωμένα άτομα.

Μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η έμπρακτη βοήθεια των ευάλωτων ατόμων και ομάδων καθώς, η υγειονομική και η οικονομική κρίση δεν κάνουν διακρίσεις. Οι κοινωνικές δομές, μαζί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανθρωπιάς. Είναι εκείνες που μπορούν να ιχνηλατήσουν τις ευάλωτες ομάδες, να τις προσεγγίσουν και όλοι μαζί με πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς να καταφέρουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Καλούμε τους πολίτες να προσφέρουν βασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα, δημητριακά, αλεύρι κ.λπ.) χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές για τα μικρά παιδιά, για να συνδράμουμε τους συμπολίτες μας", αναφέρει.

Η έδρα του κοινωνικού παντοπωλείου είναι στο Βελεστίνο έναντι της Πλατείας Ρολογιού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2425023794.

πηγή: taxydromos.gr