ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπεραγγλικό σκορ

Κάτι παραπάνω από αγγλικό το σκορ στο παιχνίδι Μικροθηβών - Χλόης με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το εντυπωσιακό 7-3
Υπεραγγλικό σκορ
Εικόνα αρχείου

Στο πρώτο ημιχρονο οι γηπεδούχοι σημείωσαν τέσσερα γκολ με τους Βρετό (15`), Ν. Καλέμι (20`, 40`) και Βέτσικα (30`), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 4-1 λίγο πριν τη λήξη με τον Μαυρογόνατο.

Δέκα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Κολοκοτρώνης μείωσε κι άλλο το σκορ σε 4-2 αλλά οι Βρετό (60`), Βέτσικας (68`) και Κυριέρης (75`) συνέχισαν το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας τους. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Μπομότης διαμόρφωσε το τελικό 7-3, στο παινχίδι που διεξήχθη για την 6η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β` ΕΠΣΘ

Συνθέσεις:

Μικροθήβες: X. Λανάι, Γκόλιας (46` Κουτσοκέρας), Κουφαλιδάκης, Παπανίκος, Α. Λανάι, Γκαραβέλας, Διαμαντένιας (60` Γιαννούχος), Βρετό (70` Τοκαλής), Λαΐνας (46` Τσάμης), Ν. Καλέμι (60` Κυριέρης), Ν. Βέτσικας.

Χλόη: Τσιούτσιος, Αραμπατζής (77` Γεροβασίλης), Ντογκάνι (67` Ντόας), Αλεξίου, Κίτσιος, Μαυρογόνατος, Τριχόπουλος, Βαΐτσης, Μιχολίτσης [46` Κολοκοτρώνης (67` λ. τρ. Μπομπότης), Μποταΐτης, Μπουκώρος (77` Κουσκουρίδας)