ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Θεσσαλία TV με μήνυμα υπέρ του Εμβολιασμού η Αντωνία Χασιώτη

Σαφές μήνυμα υπέρ του Εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού έστειλε την Τρίτη (16/11) μέσω της εκπομπής "Η Ωρα της Μαγνησίας" η Συντονίστρια Κοινωνικής Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Αντωνία Χασιώτη, με αφορμή το Σποτ Εμβολιασμού των Κοινωνικών Δομών του Δήμου
Στην Θεσσαλία TV με μήνυμα υπέρ του Εμβολιασμού η Αντωνία Χασιώτη

Όντας και η ίδια του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας μας ως κομμάτι του υγειονομικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, τόνισε πως "πρέπει να προτρέψουμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, τώρα. Η πανδημία συνεχίζεται και πρέπει να προστατευτούμε. Το μονο ΄όπλο` είναι το εμβόλιο. Εχουν όλοι την ευκαιρία να αλλάξουν γνώμη και είμαστε εδώ να βοηθήσουμε όσους δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού. Συμμετέχουμε και στον κατ΄οίκον εμβολιασμό (με εμβόλιο της Pfizer) σε συνεργασία με το πρόγραμμα `Βοήθεια στο Σπίτι`, το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και την 5η ΥΠΕ.

Όσον αφορά το σποτ, ευχαρίστησε τους νέους από όλο το φάσμα των Επιστημών που συμμετείχανε στο βίντεο μέσω της δράσης "Ο Ρήγας μας εμπνέει", αναφέροντας τις σημαντικές έννοιες όπως "αγάπη" και "νοιάζομαι" που ακούγονται σε αυτό ενώ έκανε γνωστή και την στήριξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την δημιουργία του.

Τέλος, σημείωσε πως "είναι άσχημο να μην εμβολιαζόμαστε. Ας κοιτάξουμε ότι χάνεται κάποιος γείτονας, κάποιος συνάνθρωπός μας από διπλανό χωριό και ας συμμορφωθούμε, δεν χρειάζεται να σχολιάζουμε... περάξενες θεωρίες. Αν δεν εμβολιαστούμε δεν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είναι κάτι που μας το ζητήσανε οι νέοι και πρέπει να το ακολουθήσουμε κλείνοντας σήμερα ραντεβού:

Μέσω του emvolio.gov.gr  ή στο πλησιέστερο Φαρμακείο και στο γραφείο των Κοινωνικών Δομών: 2425023794".

Δείτε το βίντεο

Θυμηθείτε το σποτ εμβολιασμού των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.