ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναντήσεις Δημάρχου

Μέλη του Συλλόγου των Συμβασιούχων Καθαριστριών Νομού Μαγνησίας "Η ΕΝΩΣΗ" και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων υποδέχθηκε στο Δημαρχείο προηγούμενες μέρες ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας
Συναντήσεις Δημάρχου

Ο κ. Νασίκας ανέφερε πως "με ιδιαίτερη χαρά υποδέθηκα στο γραφείο μου, τον Σύλλογο των Συμβασιούχων Καθαριστριών Ν. Μαγνησιας `Η ΕΝΩΣΗ` και συζητήθηκαν ολα τα θεματα που απασχολούν τον κλάδο τους. Στη συν`αντηση παραβρέθηκαν η πρόεδρος κ. Σωτηρία Κοσιώρα, η αντιπρόεδρος κ. Κύρκου Δέσποινα, η γραμματέας κ. Αμπολιαστή Μαριάνθη και η ταμίας κ. Αθηνά Μαχά".

Σχετικά με τη δεύτερη συνάντηση σημείωσε πως "με ιδιαίτερη χαρά, δέχθηκα στο Δημαρχείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων κ. Μιχάλη Μαγειρία, καθώς και μελη της Διοικησης της Π. Ο. Π. Σ. Β.

Ο πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ.Β. και της Παγκόσμιας Βλαχικής Αμφικτιονίας με ενημέρωσε για όλα τα θέματα που αφορούν τους Συλλόγους Βλάχων και τις δραστηριότητές τους, κάνοντας ειδική αναφορά στο Σύλλογο Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας με έδρα το Βελεστίνο.

Στο τέλος της ενημέρωσης και αφού εγινε ανταλλαγή δώρων, εξέφρασα την αμέριστη στήριξή μου καθώς και του ιστορικού μας Δήμου, στην Ομοσπονδία και στο έργο των πολιτιστικών συλλόγων των Βλάχων".