ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνουν μορφή τα δύο γήπεδα στο προπονητικό του Ολυμπιακού στον Άγιο Γεώργιο

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Βόλου στον Άγιο Γεώργιο Φερών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Βολιώτικη ΠΑΕ
Παίρνουν μορφή τα δύο γήπεδα στο προπονητικό του Ολυμπιακού στον Άγιο Γεώργιο

Μετά τη σπορά που έγινε από τον αρμόδιο γεωπόνο, στα δύο υπό κατασκευή γήπεδα, ο χλοοτάπητας ήδη έχει πάρει μορφή και σε ενάμιση περίπου μήνα, στις αρχές Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει αποκτήσει άλλα δύο άρτια γήπεδα. Τόσο για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, όσο και για την ομάδα Κ19 του συλλόγου, η οποία θα λάβει και αυτή μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αξίζει να τονίσουμε, πως ο Ολυμπιακός Βόλου αποκτά δύο καινούργια γήπεδα και με το ήδη υπάρχον που χρησιμοποιεί η ομάδα για τις προπονητικές της ανάγκες, ο Ολυμπιακός θα έχει τρία γήπεδα στη διάθεσή του για την καθημερινή προετοιμασία.

Οι προπονητικές εγκαταστάσεις είναι το Α και το Ω για μία ομάδα, για τη σωστή λειτουργία της και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ουδέποτε στο παρελθόν είχε στη διάθεσή της, δικό της γήπεδο για προπονήσεις.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου βάζει τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός πλήρους και άρτιου προπονητικού κέντρου, το οποίο θα το ζήλευαν και μεγάλες ομάδες της Super League.