ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικο στον Ριζόμυλο

Απογευματινές ώρες της 04.11.2021 (περί ώρα 17:00), στο Ριζόμυλο Μαγνησίας, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, συνελήφθη Ημεδαπός 69 ετών, για παράβαση του άρθρου 309 Π.Κ. "Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη", καθώς και επίσης και για παράβαση της Νομοθεσίας "Περί Όπλων"
H ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικο στον Ριζόμυλο

Όπως αναφέρεται, ειδικότερα, ο 69χρονος δράστης κατόπιν διαπληκτισμού που είχε με τον σύνοικο δίδυμο αδελφό του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εντός της οικίας τους, συνεπλάκη μαζί του και με μαχαίρι κουζίνας τον έπληξε στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια εξήλθε της οικίας και αναζήτησε βοήθεια σε γειτονικά και φιλικά του πρόσωπα. Άμεσα κλήθηκε τόσο το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε και μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, όπως επίσης και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, Αστυνομικοί του οποίου κατέφθασαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Αντικείμενο του εγκλήματος (μαχαίρι κουζίνας), δεν έχει έως τώρα ανευρεθεί. Δράστης με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

πηγή: thenewspaper.gr