ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Σάββατο η τιμητική εκδήλωση για τον Δρ. Δημήτριο Καραμπερόπουλο

Ο Διδάκτορας Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Φερών - Βελεστίνου - Ρήγα θα τιμηθεί από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την εμπεριστατωμένη έρευνα και την ανάδειξη και διάσωση του έργου της μεγάλης ιστορικής προσωπικότητας του Ρήγα Βελεστινλή, το Σάββατο 6 Νοεβρίου και ώρα 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Το Σάββατο η τιμητική εκδήλωση για τον Δρ. Δημήτριο Καραμπερόπουλο

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρα 17.30, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου, τιμητική εκδήλωση για τον Δρ. Δημήτριο Καραμπερόπουλο, Διδάκτορα Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Επιστημονικής Εταιρείας Φερών - Βελεστίνου - Ρήγα, για την σημαντική συγγραφική του κληρονομιά στο Δήμο μας, την εμπεριστατωμένη έρευνα και την ανάδειξη και διάσωση του έργου της μεγάλης ιστορικής προσωπικότητας του Ρήγα Βελεστινλή με την διοργάνωση των επτά Διεθνών Συνεδρίων "Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας", την ολοκληρωμένη για πρώτη φορά μετά 210 χρόνια έκδοση των Απάντων του και την συγγραφή σημαντικών ερευνών και μελετών για την ζωή και το έργο του.

Για την εκδήλωση θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας, η  Δρ. Αρχαιολογίας-Επίτιμη Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν. Μαγνησίας, κα Αργυρούλα Ιντζεσίλογλου και ο τιμώμενος.