ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν Ρήγας!

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με σημαντικό από βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασία "διπλό" για τους Κυανόλευκους που πέρασαν με -το ενδεικτικό της εμφάνισής τους- 3-0 από την έδρα του Πρωτεσίλαου
Ήταν Ρήγας!
φωτογραφία: almyros.gr

Οι Κυανόλευκοι "έπιασαν" την πρώτη θέση στον όμιλο περνώντας από μία "σκληρή" έδρα και πλέον θα ακολουθήσει το προγραμματισμένο τους ρεπό.

Μόλις στο 10ο λεπτό, με ωραίο διαγώνιο σουτ κλάσης από αριστερά στην περιοχή ο Ρόκας έδιωξε από νωρίς το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του. Μία κεφαλιά του Γάρου στο 50ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι με τον Σουγκάρη να σκοράρει με τον γνώριμό του τρόπο στο 64`, σουτάροντας δηλαδή εύστοχα και δυνατά εκτός περιοχής για το 0-2. Ένα νέο σουτ από τον μέσο του Ρήγα στο 70ο λεπτό σταμάτησε αυτή τη φορά στο δοκάρι για να έρθει ο... συνήθης ύποπτος Πάσχος στο 83` και να γράψει με πλασέ μέσα από την περιοχή το τελικό 0-3.

Πρωτεσίλαος (Μπίλης): Μάνος, Λεϊμονής (65’ Χασιώτης), Λάμπος (65’ Αλντίν), Χολέβας, Σιαμανίκος, Σούδης, Νικογιάννης, Κ. Αλαμάνης Κ. Ι (60’ Κλίντον), Παπαδόπουλος, Κ. Αλαμάνης ΙΙ, Τσιαούσης.

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Βουραζέρης, Δίντσης, Σταματίου, Ρόκας (72’ Χότζα), Γάρος (62’ Φούκης), Βλιώρας (85’ Χασάπης), Καραγιάννης (62’ Πάσχος), Σουγκάρης, Παπαδανιήλ (46’ Γουτούλης).