ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χλόη - Απόλλων Καναλίων 1-2

Σε ένα γεμάτο δυναμισμό τοπικό ντέρμπι, η Χλόη ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Απόλλωνα Καλαλίων στο γήπεδό της, σε παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής για την 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β` ΕΠΣΘ
Χλόη - Απόλλων Καναλίων 1-2

Ο αγώνας έμοιαζε με αυτόν της πρεμιέρας για τους Πράσινους, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο μέρος, μείωσαν νωρίς στην επανάληψη με τον Μιχολίτση αλλά δεν βρήκανε τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση.

Εκατέρωθεν φάσεις και δοκάρια για τις δύο ομάδες και διαμαρτυρίες για μη καταλογισμό πέναλντι από τους Πράσινους, με τον νεαρό Τσιούτσιο από πλευράς Χλόης να επεμβαίνει σωτήρια σε δύο περιπτώσεις.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα Καναλίων, με την Χλόη να μην έχει καταφέρει ακόμα να συγκεντρώσει βαθμό στο πρωτάθλημα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Χλόη Απόλλων Καναλίων 1-2: 51` Μιχολίτσης / 20` αυτ. Κίτσιος, 33` Βασιλείου.

Συνθέσεις

Χλόη (Τσούρικας): Τσιούτσιος, Αγροκώστας, Κίτσιος, Ντόντος, Χρόνης (85` Σούρλας), Μπαλαμώτης (70` Ντογκάνι), Κουντούρης, Τριχόπουλος, Γεροβασίλης (60` Μπομπότης), Βαΐτσης, Σουλιώτης (46` Μιχολίτσης).

Απόλλων Καναλίων (Κολημήτρας): Πρωτούλης, Μιμίνης, Αγερώτης, Ζήσης, Καραγιάννης, Καράνταγλης, Δούκας, Ψαθάς (46` Παναγιωτάκης), Ανδρέου (80` Παναγιώτου), Δουλάς, Βασιλείου (60` Παππάς).