ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έπεσε νεκρός σε καφετέρια στο Βελεστίνο

Ο 61ενός ετών επαγγελματίας εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, Χρήστος Χουρμάς
Έπεσε νεκρός σε καφετέρια στο Βελεστίνο

Χθες το απόγευμα, ο άτυχος άντρας, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή του Βελεστίνου, σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο και κατέρρευσε, πιθανώς από ανακοπή καρδιάς. Βλέποντας στο καφέ ότι καθυστερεί να γυρίσει, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ήρθε και ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου αλλά φαίνεται πως ήταν ήδη νεκρός 

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, Χαράλαμπος Πάσχος, δήλωσε συντετριμμένος. Διατηρούσε οικογενειακές σχέσεις με τον άτυχο εργολάβο. "Ηταν ένας εξαίρετος επαγγελματίας, ένας πολύ καλός φίλος", σημείωσε. Ο αιφνίδιος θάνατος του άτυχου εργολάβου σημειώθηκε στο μαγαζί του.

Ο Χρήστος Χουρμάς καταγόταν από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά διέμενε στον Βόλο όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εδώ και πολλά χρόνια.

Λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας επισκεπτόταν συχνά το Βελεστίνο, όπου είχε αναπτύξει ισχυρούς επαγγελματικούς και φιλικούς δεσμούς.