ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην επόμενη φάση με... τα φυντάνια ο Ρήγας

Επιστροφή στις επιτυχίες με τη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών για τον Ρήγα που επικράτησε άνετα με σκορ 5-0 στις Μικροθήβες επί της τοπικής ομάδας, τσεκάροντας έτσι το εισιτήριο για την Γ` Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ όπου θα υποδεχθεί την Αγχίαλο
Στην επόμενη φάση με... τα φυντάνια ο Ρήγας

Ο Σουγκάρης σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ (0-1) με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 25ο λεπτό ενώ στο 36` ο Φούκης πήρε... το ριμπάουντ έπειτα από πλασέ του Καραγιάννη και απόκρουση του Λανάι για να σημειώσει το 2-0. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γάρος ανέβασε με ωραία κεφαλιά τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο 15χρονος Χασάπης, που μαζί με τον Παπαδανιήλ ξεκίνησαν στην εντεκάδα, προστέθηκε στη λίστα των σκόρερ στο 65ο λεπτό βρίσκοντας δίχτυα με όμορφο σουτ, με τον Καραγιάννη στο 70` να γράφει τον επίλογο της αναμέτρησης με ωραίο πλασέ, αφού ο Βρέτο από πλευράς γηπεδούχων αστόχησε σε πέναλντι στιγμές πριν το τελευταίο σφύριγμα, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Ο Λάκης Μπακάλης είχε την ευκαιρία να δώσει το "βάπτισμα του πυρός" και στον Κίτσιο.

Συνθέσεις:

Μικροθήβες: Χ. Λανάι, Γκόλιας, Κουφαλιδάκης, Παπανίκος, Τοκαλής (60’ Κουτσοκέρας), Παπαγεωργίου, Α. Λανάι, Βρέτο, Ρ. Καλέμι, Κ. Καλέμι, Μπασδάνης (73’ Κυριέρης).

Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Χότζα, Βλιώρας, Δίντσης (71’ Μπομπότης), Κακάνης (81’ Κίτσιος), Σουγκάρης (46’ Ρόκας), Γάρος (63’ Σταματίου), Παπαδανιήλ, Καραγιάννης, Φούκης (63’ Γοδενόπουλος), Χασάπης.