ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Είμαστε πολύ ταλαιπωρημένοι από τον κορωνοϊό"

Στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού για την ομάδα του που μετρά συνεχώς απουσίες σε παιχνίδια και προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού, αναφέρθηκε μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Αγχίαλο ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης
"Είμαστε πολύ ταλαιπωρημένοι από τον κορωνοϊό"
Φωτογραφιά: Φοίβος Παπαγεωργίου / Αθλητικό Βαγόνι

Η πρώτη απώλεια βαθμών στη σεζόν για τους Κυανόλευκους ήρθε την περασμένη Κυριακή με μη καλή απόδοση, αγωνιζόμενοι μάλιστα και σχεδόν σε όλο τον αγώνα με παίκτη περισσότερο.

Ο έμπειρος κόουτς σημείωσε πως το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει "χτυπηθεί" από κορωνοϊό δυσκολεύει κατά πολύ την προετοιμασία στις προπονήσεις φέρνοντας φυσικά και απουσίες στα παιχνίδια.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον Ταχυδρόμο:

"Ηταν ένα παιχνίδι μέτριο για μας. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν μπορέσαμε να βρούμε τις επιθετικές λύσεις, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου.

Είμαστε πολύ ταλαιπωρημένοι πολύ από τον κορωνοϊό, έχοντας συνολικά έντεκα κρούσματα.

Οι αδερφοί Αγροκώστα, ο Γοδενόπουλος (σ.σ. είχε πρόβλημα με τον στρατό) και ο Καραγιάννης δεν ήταν καν στην αποστολή και αγωνίστηκαν έξι παιδιά που ήταν σε καραντίνα και δεν είχαν κάνει για 15 μέρες προπόνηση. Αυτό έχει επηρεάσει την ομάδα σε ό,τι αφορά τον καλό ρυθμό της, που είχε στα πρώτα παιχνίδια, άσχετα αν ήταν πιο εύκολα. Ο κορωνοϊός έκοψε αυτόν τον ρυθμό  και με την Αγχίαλο είχαμε πρόβλημα στο δημιουργικό μας κομμάτι.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και η αποβολή ίσως λειτούργησε θετικά για την Αγχίαλο, που έδωσε χώρο σε μας και τους βγήκε καλύτερα το παιχνίδι.

Δυστυχώς, παρά τα προβλήματα, μας πιέζουν και τα παιχνίδια, καθώς την Τετάρτη έχουμε Κύπελλο".