ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

"Eμβολιαστείτε και προσέχετε! Τρεις νέοι κάτω των 30 ετών πέθαναν από κορωνοϊό σε μια βδομάδα"

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους ανεμβολίαστους νέους κρούει η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ενώ απευθύνει έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν
"Eμβολιαστείτε και προσέχετε! Τρεις νέοι κάτω των 30 ετών πέθαναν από κορωνοϊό σε μια βδομάδα"

Έκκληση στους σε όλους και ειδικά στους νέους να εμβολιαστούν, απευθύνει η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, στην οποία αναφέρει πως τρεις θανάτοι από κορωνοϊό ανθρώπων κάτω των 30 ετών καταγράφηκαν σε μόλις μία βδομάδα.

Η κ. Γκάγκα αναφέρει, επίσης, στην ανάρτησή της πως πολύ σύντομα θα υπάρξει τηλεφωνική γραμμή για όσους θέλουν να μιλήσουν με τους ειδικούς και να λύσουν τις απορίες που έχουν για το εμβόλιο του κορονοϊού.

Η ανάρτησή της:

"Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας".

πηγή: news247.gr

Πιο διαβασμένα