ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστροφή με εφτάρα

Με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Αγροκώστα που σημείωσε καρέ τερμάτων ο Ρήγας πέρασε με το ιδιαίτερα ευρύ 7-1 από τους Μυρμιδόνες, επιστρέφοντας έτσι με νίκη ύστερα από την περιπέτεια που βίωσε ο σύλλογος με τον covid-19
Επιστροφή με εφτάρα

Στο γήπεδο του Πλατάνου, μόλις στο 2ο λεπτό ο 17χρονος φορ άνοιξε εύκολα το σκορ έπειτα από ασίστ του Πάσχου ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι κυρίως... σέρβιρε αλλά σημείωσε και γκολ, με πλασέ στο 9` λεπτό για το 0-2.

Στο 15` Γιώργος αυτή τη φορά Αγροκώστας έκανε με κεφαλιά τρία τα τέρματα του Ρήγα με τον Αγροκώστα να "ξαναχτυπά" στο 20` παίζοντας πρώτα το "1-2" με τον Πάσχο, ενώ το τρίτο γκολ δεν ήρθε αμέσως για τον ίδιο έχοντας σουτ στο δοκάρι στη συνέχεια. Ο Μάντζαρης μείωσε προσωρινά για τους γηπεδούχους με εύστοχο χτύπημα πέναλντι στο 35` με τον Γουτούλη δύο λεπτά μετά να γράφει το 1-5 με ωραίο σουτ και τον Αγροκώστα να συνεχίζει το κρεσέντο του στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευόμενος ασίστ από τον Πάσχο και τον δίδυμο αδερφό του Γιώργο, στο 48` και 58ο λεπτό αντίστοιχα.

Συνθέσεις

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Τζεκρέζης, Κατσαβριάς, Κοντοβάς Γ (46’ Χ. Κοντοβάς), Μπούρχας, Τσέργας, Χριστοδουλόπουλος, Μάτζαρης, Καλαμάς, Παλάσκας, Νάτζιος.

Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Γοδενόπουλος (77’ Μπομπότης), Βουραζέρης, Βαϊόπουλος, Φιλοσόγλου (56’ Χασάπης), Πάσχος, Γ. Αγροκώστας (82’ Βλιώρας), Δ. Αγροκώστας (82 Σταματίου), Γουτούλης, Φούκης, (65’ Χρόνης).