ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στον Ρήγειο Δρόμο ο Α.Σ. Ωρίων Βελεστίνου

"Είναι μεγάλη τιμή για μας, τα μέλη, τον προπονητή και τους αθλητές του Α.Σ TAEKWON-DO I.T.FΩΡΙΩΝ που συμμετείχαμε και φέτος σε αυτή την επετειακή εκδήλωση", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση
Ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στον Ρήγειο Δρόμο ο Α.Σ. Ωρίων Βελεστίνου

Στo πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων 1821-2021, 200 χρόνια από την Ελληνικής Επανάσταση, διεξήχθη και φέτος ο Ρήγειος Δρόμος προς τιμή του μεγάλου Εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή καθώς και όλων των ηρώων, επώνυμων και ανώνυμων, που αγωνίσθηκαν για την λευτεριά του Έθνους μας.

Είναι μεγάλη τιμή για μας, τα μέλη, τον προπονητή και τους αθλητές του Α.Σ TAEKWON-DO I.T.FΩΡΙΩΝ που συμμετείχαμε και φέτος σε αυτή την επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, η ΕΚΠΟΛ Περιφέρειας Θεσσαλίας και η Κοινότητα Βελεστίνου.

Συγχαίρουμε όλους τους διοργανωτές, τους χορηγούς  (ΡΟΔΙ-Κτήμα Κολοκοτρώνη, Φεραία Γη-Χ. Αραμπατζής, Sia Bars-Αθ. Μπασμπανέλου, μήλα ΖΑΓΟΡΙΝ), την Αστυνομική Διεύθυνση Βελεστίνου, τα πολιτικά πρόσωπα που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους,  τους εθελοντές , τον κ. Ελευθ.  Πασιά, το Μουσικό Βαγόνι, τους Δημοτικούς υπαλλήλους, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν  καθώς και τους αθλητές του Α.Σ Taekwon-do ITF Ωρίων που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή προσφέροντας φόρο τιμής σε όλους τους ήρωες του ΄21.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Άννα Β. Αλεξανδρίδη, Δημήτριος Ι. Κυριακίδης, Δήμητρα-Μαρία Σ. Γαλογαύρου, Ιωάννης Γ. Πουτσιάκας, Κυριάκος Δ. Κυριακίδης, Ίριδα Σ. Γαλογαύρου,  Εβελίνα Γ. Παπανίκου.

Ευχόμαστε υγεία σε όλους και του χρόνου να ανταμώσουμε ξανά στον Ρήγειο Δρόμο για να τιμήσουμε τον μεγάλο Εθνομάρτυρά μας.
 
Γεώργιος Κ. Παπατόλιας
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Α.Π.Θ)
Διεθνής Εκπαιδευτής -Εξεταστής Master 7 Dan Taekwon-do I.T.F
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Σχολική Ψυχολογία και στις Μαθησιακές Διαταραχές
Διεθνής Διαιτητής Taekwon-do I.T.F
Πτυχιούχος Προπονητής Γ.Γ.Α