ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Έφυγε" ο πρώην πρόεδρος του Αετού Κερασιάς

Ο Απόστολος Βλαχάβας διετέλεσε πολλά χρόνια πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, τον Αετό Κερασιάς, ενώ είχε επίσης δραστηριοποιηθεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό του χωριού - Έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια χτυπημένος από την επάρατη νόσο
"Έφυγε" ο πρώην πρόεδρος του Αετού Κερασιάς

Στα μαύρα ντύθηκε η Κερασιά στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, που θρηνεί τον θάνατο του Απόστολου Βλαχάβα, στα 62 του χρόνια. Ο Απόστολος Βλαχάβας νικήθηκε από τον καρκίνο. Προσβλήθηκε από την επάρατη μόλις πριν έναν χρόνο.

Εδωσε μέχρι τελευταία στιγμή τη μάχη με υπερηφάνεια και πίστη ότι θα βγει νικητής. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στον Βόλο.

Χθες άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στους δικούς του ανθρώπους.

Διετέλεσε πολλά χρόνια πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, τον Αετό Κερασιάς, ενώ είχε επίσης δραστηριοποιηθεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό του χωριού.

Τα τελευταία χρόνια διατηρούσε στον Βόλο κατάστημα εμπορίας πουλερικών.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, από μικρός στη βιοπάλη, έδινε τη μάχη να στηρίζει τα αδέρφια του, καθώς είχαν μείνει ορφανά από πατέρα σε πολύ μικρή ηλικία. Η δουλειά δεν τον φόβισε ποτέ.

Ηταν άνθρωπος της παρέας, δοτικός με τους φίλους του, προσιτός και φιλότιμος.

Μόλις έγινε γνωστό ότι εξέπνευσε, το χωριό βυθίστηκε στο πένθος. Ολοι περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει τη δοκιμασία. Οι καμπάνες χθες το απόγευμα στην Κερασιά χτυπούσαν πένθιμα.

Με δάκρυα στα μάτια οι δικοί του άνθρωποι θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κερασιάς. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11 το πρωί.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

πηγή: taxydromos.gr