ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριακή με ντέρμπι στο "Παντελής Μαγουλάς"

Υψηλής βαθμολογικής αξίας αναμέτρηση με τον Ρήγα να δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Πύρασο την ερχόμενη Κυριακή (10/10) και ώρα 16:00 στο "Παντελής Μαγουλάς" της Νέας Ιωνίας για την 2η αγωνιστική στον Β` όμιλο της Α` Τοπικής κατηγορίας
Κυριακή με ντέρμπι στο "Παντελής Μαγουλάς"

Οι Κυανόλευκοι του Βελεστίνου ξεκίνησαν ιδανικά τη σεζόν επικρατώντας 4-0 του Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο, στην πρεμιέρα της Α` ΕΠΣΘ.

Πλέον, βλέπουν μπροστά τους μία αυξημένης δυσκολίας αναμέτρηση στην οποία το βαθμολογικό όφελος θα είναι ενδεχομένως "διπλό", αφού θυμίζουμε οι τέσσερες πρώτες ομάδες κάθε ομίλου μεταφέρουν τους βαθμούς από τους μεταξύ τους αγώνες στα πλέι οφ ανόδου, όπου θα συναντήσουν τις τέσσερις πρώτες ομάδες του άλλου ομίλου.

Από την πλευρά του, ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου ξεκίνησε επίσης τη χρονιά με εμφατική νίκη, περνώντας με σκορ 5-0 από το γήπεδο των Μυρμηδόνων. Χρησιμοποιεί προσωρινά ως έδρα το γήπεδο της Νίκης Βόλου και θεωρείται βάσει ρόστερ από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Μία μέρα πριν, το Σάββατο, ο Αστέρας υποδέχεται την Αγχίαλο στις 16:00 στο Ριζόμυλο ενώ την Κυριακή ο Διαγόρας φιλοξενείται στις 16:00 από τον Πρωτεσίλαο, στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα στους δύο ομίλους της Α` Τοπικής κατηγορίας.