ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρήγας τεσσάρων αστέρων

Εμφατικό ξεκίνημα στη χρονιά για τους Κυανόλευκους οι οποίοι με χατ τρικ του αρχηγού Γάρου και μία εκπληκτική κεφαλιά από τον Γιώργο Αγροκώστα επικράτησαν 4-0 του Αστέρα Ριζομύλου στο δημοτικό ντέρμπι του Βελεστίνου
Ρήγας τεσσάρων αστέρων
Ο Γάρος πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ που σημείωσε

Με πολύ καλή εμφάνιση και μη αφήνοντας ουσιαστικά κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ανέλαβε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και με πρωταγωνιστές παιδιά του Βελεστίνου έφτασε πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού στο 4-0 επί του "συνδημότη" Αστέρα, σε ένα ντέρμπι με πάθος και κόσμο και των δύο ομάδων.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 10ο λεπτό από τον Γάρο, ο οποίος εκμεταλλευόμενος ωραία μπαλιά του Ρόκα βρέθηκε απέναντι από τον Ξανθά, νικώντας τον με το αριστερό. Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών, ο Γοδενόπουλος έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα από δεξιά και ο 17χρονος Γιώργος Αγροκώστας με εκπληκτική γυριστή "κρεμαστή" κεφαλιά  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα σκορπώντας νέο κύμα ενθουσιασμού στις κερκίδες.

Ο εκ των δίδυμων του Ρήγα, Γιώργος Αγροκώστας

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και εννέα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (54`) έφτασαν στο 3-0 σε μία φάση διαρκείας. Ο Δημήτρης Αγροκώστας ντρίπλαρε ωραία έναν αντίπαλο από τον άξονα και πλάσαρε, ο Ξανθάς απέκρουσε, ο Καραγιάννης στην επαναφορά γύρισε από τα δεξιά με τον νεαρό φορ του Ρήγα να σουτάρει εκ νέου, όχι το ίδιο καλά αυτή τη φορά, με τη μπάλα τελικά να φτάνει πιο αριστερά στον Γάρο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα, πάντως όχι το τελευταίο...

Λίγο μετά, στο 57` όντας στο ύψος της περιοχής με ένα "γεμάτο" αριστερό σουτ έγραψε από νωρίς τον επίλογο της αναμέτρησης, με τον Ρήγα να στρέφει πλέον την προσοχή του στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Πύρασο. 

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος (64` Φούκης), Σταματίου (73` Φιλοσόγλου), Δίντσης, Βλιώρας, Σουγκάρης, Ρόκας (64` Βαϊόπουλος), Καραγιάννης (73` Χασάπης), Γάρος (64` Πάσχος), Γ. Αγροκώστας, Δ. Αγροκώστας.

Αστέρας Ριζομύλου (Καψιώτης): Ξανθάς, Δ. Αποστολίδης (55` Δούμος), Θεοδώρου, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης, Π. Αποστολίδης, Χαλκίδης, Ξηρομερίτης, Βέργος (55` Σταΐδης), Χαλιμούρδας, Μαρούφ (68` Πρίντζος). 

Διαιτητική τριάδα: Χαλβατζάκος, Μπέλου, Δημητράκης.