ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάλεσμα για συμμετοχή επιχειρήσεων στο νέο ημερολόγιο του Ρήγα

Ο "Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" αναζητεί χορηγούς (επαγγελματίες και επιχειρήσεις) της ευρύτερης περιοχής) για το ημερολόγιο έτους 2022
Κάλεσμα για συμμετοχή επιχειρήσεων στο νέο ημερολόγιο του Ρήγα

Όπως σημειώνεται, "για την έκδοση του ημερολογίου του συλλόγου μας κάθε χρόνο, η προσφορά των χορηγών μας είναι καθοριστική και πολύτιμη.

Το ημερολόγιο κυκλοφορεί αποκλειστικά με την οικονομική στήριξη των επαγγελματιών αυτών, οι οποίοι βοηθούν πάντα πρόθυμα και αβίαστα.

Το θέμα του ημερολογίου 2022 θα είναι τα σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος που στιγμάτισαν την ιστορία του ΡΗΓΑ.
Για το λόγο αυτό, ενημερώνουμε τους "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" φίλους του "ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" που θέλουν να βοηθήσουν το σύλλογο μας και παράλληλα να "προβάλλουν" την επιχείρησή τους ότι μπορούν να το κάνουν μέσω του ημερολογίου, το οποίο άρχισε να σχεδιάζει και να επιμελείται η διοίκηση.

Όποιοι επιθυμούν να βοηθήσουν θα πρέπει να μας φέρνουν τις επαγγελματικές τους κάρτες (ή να μας τις στείλουν ηλεκτρονικά) για να τις περάσουμε στο Ημερολόγιο.

Οι κάρτες θα φιγουράρουν στις σελίδες των ημερολογίων του "Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", που με τη σειρά τους θα βρίσκονται σε γραφεία και σπίτια των μελών και των φίλων του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. καθόρισε τις τιμές διαφήμισης/χορηγίας και για το 2022:

Η συνηθισμένη "κάρτα" κοστίζει 30,00 € και κάθε χορηγός θα δικαιούται 2 ημερολόγια. Η χρησιμοποίηση και ολόκληρης σελίδας για διαφήμιση, είναι δυνατή και το κόστος υπό συζήτηση.

ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

Εφόσον εσείς δεν είστε επαγγελματίας αλλά έχετε κάποιο φίλο-γνωστό, που θα ήθελε να διαφημιστεί μέσα από το ημερολόγιο του συλλόγου μας, φέρτε μας σε επαφή με το φίλο σας ή ενημερώστε το φίλο σας και εφόσον συμφωνεί, πάρτε του την "κάρτα» και φέρτε την σε εμάς. Καλό θα "μας"/"του" κάνετε.

Η αθλητική "οικογένεια" του "ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" είναι μεγάλη, τα μέλη της αλληλοϋποστηρίζονται και έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;

Όποιος από τους παλιούς φίλους θέλει εκ νέου να βοηθήσει, δεν έχει παρά να μας το «πει» έστω και τηλεφωνικά. Την κάρτα του (αν είναι η ίδια) την έχουμε. Θα πρέπει όμως να μας δώσει το πράσινο φως για να περάσουμε την κάρτα του, εάν δεν μας το πει έστω και τηλεφωνικά όσο και να το θέλει δεν θα καταστεί δυνατό.

Οι νέοι φίλοι θα πρέπει να μας ενημερώσουν και παράλληλα να μας επιδώσουν την κάρτα που θέλουν να περάσουμε στο Ημερολόγιο 2022.

Η οποιαδήποτε (παλιά ή Νέα) ΚΑΡΤΑ πρέπει να φτάσει στον "ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" μέχρι την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 (15/11/2021), όπου ΤΕΛΙΚΑ θα παραδώσουμε το υλικό για το ημερολόγιο στο τυπογραφείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 6944228731, 6977334914 & 6973494950, 6948068408, 6943867089 στο mail RigasFeraios@outlook.com.gr, καθώς και μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί ο σύλλογός μας (fb: Ρήγας Φεραίος & Instagram: rigas_feraios) μέχρι την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021".