ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με το Νίκο Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια ο Γιάννης Σκρίμπας

Με τον επικεφαλής του συνδυασμού "Θεσσαλών Συμπολιτεία", Καθηγητή - Καρδιοχειρούργο Νίκο Τσιλιμίγκα, φωτογραφήθηκε ο Γιάννης Σκρίμπας, προαναγέλλοντας την επισημοποίηση της υποψιότητάς του ως περιφερειακός σύμβουλος στη Μαγνησία
Με το Νίκο Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια ο Γιάννης Σκρίμπας

Ο Γιάννης Σκρίμπας γεννήθηκε το 1984 στο Βελεστίνο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Λογιστικής Πατρών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως και σήμερα εργάζεται στην Ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ως επιστημονικός συνεργάτης με τομείς δράσης τους Νόμους Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων.

Η ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2006 ως ο νεότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον τότε Δήμο Φερών. Εξελέγη πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Φερών το 2007 συμμετέχοντας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ως μέλος αυτού.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Ρήγα Φεραίου και ανέλαβε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Οκτώβριο του 2016.

Παράλληλα, τον Οκτώβριο του 2016 εκλέχθηκε πρόεδρος του ΚΕ.Π. Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου έχοντας στόχο την προαγωγή και πρόληψη της υγείας ευαισθητοποιόντας τους δημότες.

Περιγράφει τον εαυτό του ως λάτρη της προοδευτικής σκέψης και της αξιοκρατικής συνείδησης.