ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Δημήτρης Νασίκας

Στην εκδήλωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Βόλου την Δευτέρα (20/9) στο Ξενία ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου βραβεύτηκε για την συμβολή του στην παραχώρηση του χώρου όπου πλέον στεγάζεται το αθλητικό κέντρο των Ερυθρόλευκων στον Αγιο Γεώργιο
Τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Δημήτρης Νασίκας
Δ. Νασίκας και Ε. Τσιμπανάκος

Ο ίδιος δήλωσε πως "θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το Δ.Σ. για την πρόσκληση και για την τιμητική διάκριση που παραλαμβάνω ως δήμαρχος Ρήγα Φεραίου. Τιμηθήκαμε για την απόφαση να παραχωρήσουμε τις εγκαταστάσεις της κοινότητας Αγίου Γεωργίου Φερών μετά την ομόφωνη απόφαση της τοπικής κοινότητας και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, που είναι περιφραγμένες, περιλαμβάνουν δύο γήπεδα, χώρο αποδυτηρίων, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο βόλεϊ", συμπληρώνοντας πως "οι εγκαταστάσεις αναβαθμίστηκαν με την συνεργασια της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέας Κολυνδρίνη.

Με την απόφασή μας αυτή αξιοποιήθηκε η περιοχή και πέρα από την εξυπηρέτηση του συλλόγου, δόθηκε η δυνατότητα στη νεολαία και στους κατοίκους του Αγιου Γεωργίου να αθλούνται σε ένα λειτουργικό και ασφαλές αθλητικό κέντρο. Παραχωρήθηκαν με όλη μας την καρδιά, αναβαθμίστηκαν και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τοπική Κοινότητα και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έχουν αποτήσει έναν αναβαθμισμένο χώρο. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί".