ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χορηγική συμφωνία

Χορηγική συμφωνία

H διοίκηση του Α.Σ.Β. «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη χορηγικής συμφωνίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με την εταιρεία «ΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ sea food», η οποία επεξεργάζεται, συσκευάζει και εμπορεύεται θαλασσινά προϊόντα.

Η συνεργασίας μας επικυρώθηκε στα γραφεία της εταιρείας του υποκαταστήματος Βόλου (Λεωφόρος Δημητριάδος 40), παρουσία του Γεν. Γραμματέα της διοίκησης Αντώνιου Γ.Ντόβα και του διοικητικού στελέχους της «ΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ sea food» κ. Χαράλαμπου Δημ. Αραμπατζή.
Θέλουμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας προς την εταιρεία «ΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ sea food», που είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση του συλλόγου, αφού θα συνδράμει οικονομικά με σκοπό τη συνεισφορά στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας μας.

Σχετικά με την εταιρεία «ΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ sea food»

Ο Θαλάσσιος κόσμος, το πιο ισχυρό όνομα της Ελληνικής αγοράς στη λιανική πώληση αλιευμάτων και γευστικών Θαλασσινών γευμάτων, μαζί με τις συνοδευτικές γευστικές προτάσεις του, μέσα από το δίκτυο των επώνυμων καταστημάτων του, προσφέρει στους καταναλωτές και φέρνει στην κουζίνα τους, μία ολοκληρωμένη πρόταση σύγχρονης και σωστής διατροφής, που είναι γευστικά ανώτερη, ποιοτικά άριστη και φυσικά υγιεινή.

Είναι μία Ελληνική εταιρία με 25 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία, την τυποποίηση και στη λιανική πώληση αλιευμάτων. Όλα αυτά τα χρόνια δύναμή της είναι οι υποδομές της. Σε αυτές επενδύουν στρατηγικά και με συνέπεια, έτσι ώστε από τον αρχικό χώρο τυποποίησης αλιευμάτων με τον οποίο πρωτοξεκίνησε, να διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο πρότυπο εργοστάσιο επεξεργασίας αλιευμάτων, ένα ξεχωριστό σύγχρονο κέντρο διακίνησης όλων των προϊόντων και ένα ιδιόκτητο στόλο ψυγείων αυτοκινήτων, για τη σωστή και απόλυτα ελεγχόμενη μεταφορά των προϊόντων σε όλα τα καταστήματα του Θαλάσσιου κόσμου.

Δύναμή της ακόμη, είναι η τεχνογνωσία που διαθέτουν τα στελέχη. Η καθημερινή επαφή με τις σημαντικότερες Ελληνικές ιχθυόσκαλες, οι πληροφορίες από τα δικά της και τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης αλιευμάτων που βρίσκονται σε 15 νομούς της Ελλάδας, της δίνουν μία άριστη εικόνα των αναγκών, των συνηθειών, των ιδιαιτεροτήτων και των επιθυμιών όλων των καταναλωτών, από την άκρη της Ελληνικής επαρχίας μέχρι την πρωτεύουσα Αθήνα. Για αυτό ανταποκρίνεται άριστα σε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών, εφαρμόζει τις νέες ιδέες της με απόλυτη επιτυχία, εντάσσοντας τελικά τα θαλασσινά προϊόντα και γεύματά της στις βασικές, καθημερινές διατροφικές επιλογές τους και συμβάλλοντας στην μείωση του κόστους διαβίωσης τους, χωρίς περιορισμούς στην ποιότητα και τη σωστή διατροφή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΘΑΛΛΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ sea food», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό της τόπο www.thalassioskosmos.gr, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του facebook.com/thalasioskosmosvolos .

Επίσης μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 24210-22992 καθώς και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) volos@thalassioskosmos.gr.