ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

"Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ" στις 17 Οκτωβρίου στον Βόλο

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "ΦΛΟΓΑ", η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Κένταυρος Βόλου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή δρομική εκδήλωση με σύνθημα "Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ"
"Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ" στις 17 Οκτωβρίου στον Βόλο

Η γιορτινή αθλητική "βόλτα" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην παραλία του Βόλου, με την εκκίνηση στο ύψος της Αργούς και διανύοντας μία μικρή διαδρομή των 2 χιλ. περίπου. Όλοι ανεξαιρέτως μπορούμε να τρέξουμε με το ρυθμό μας, ή και να περπατήσουμε, χαρίζοντας τη στήριξή μας στον αγώνα ζωής των παιδιών της  Φλόγας, με ένα συμβολικό αντίτιμο.  

Για να είμαστε όλοι ασφαλείς  θα οριστούν δύο διαφορετικές ώρες εκκίνησης της εκδήλωσης και θα τηρηθούν αυστηρά οι αποστάσεις με σημάδια σήμανσης στο έδαφος.

Στις 10:30 θα ξεκινήσουν  όσοι συμμετέχουν με αθλητικούς συλλόγους και σχολεία της περιοχής μας. Παρακαλούμε τους υπεύθυνους των  αθλητικών σωματείων και των σχολείων  να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ώστε να ρυθμίσουν θέματα της συμμετοχής τους.

Από τις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση  για  τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (μεμονωμένους,  κοινωνικές  ομάδες και άλλους φορείς).
 Θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δηλώσεις  συμμετοχής θα γίνονται από 24/9/2021, στα γραφεία της “ΦΛΟΓΑΣ”  στο Βόλο, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628 και στα καταστήματα  Cougar Sport Ιάσονος 122 με Ογλ και Cougar Sport  Δημητριάδος 225 με Κουμουνδούρου. Από τα σημεία αυτά θα παραληφθούν  οι αριθμοί συμμετοχής και  μπλουζάκια.
Πληροφορίες: Δ/νση Αθλητισμού, τηλ.  2421071770.