ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατομικές προπονήσεις στους Fighters

Για ατομικές προπονήσεις (personal training) στους Fighters Βελεστίνου επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προπονητή, Γιώργο Νιμπή, στο τηλέφωνο: 6981466734
Ατομικές προπονήσεις στους Fighters

Το personal training (ιδιαίτερη προπόνηση) είναι προπόνηση σχεδιασμένη αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες και στόχους συμπεριλαμβανομένων: βελτίωση της τεχνικής σας κατάρτισης, διαχείριση - απώλεια περιττού βάρους, βελτίωση τη φυσικής σας κατάστασης, ενδυνάμωση κ.α.

Με πλεονεκτήματα όπως:

-Ευελιξία προγράμματος

Το βεβαρημένο πρόγραμμα, ο περιορισμένος χρόνος ή άλλοι προσωπικοί λόγοι, μπορούν να σας απομακρύνουν από το ομαδικό άθλημα της επιλογής σας. Οι Fighters σας δίνουν τη δυνατότητα μιας εξατομικευμένης προσέγγισης για το άθλημα του kick boxing παρέχοντας προσωπική εκμάθηση σε χρόνο που σας εξυπηρετεί.

-Άμεσα αποτελέσματα - γρήγορη εξέλιξη

Ένα ιδιαίτερο μάθημα – προπόνηση ισοδυναμεί με 4-5 μαθήματα σε ένα ομαδικό τμήμα.

Σε τεχνικό επίπεδο η έμφαση στις λεπτομέρειες και ο μεγαλύτερος αριθμός επαναλήψεων κάθε τεχνικής θα συμβάλλουν στο να αποκτήσετε εκείνη την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει έναν προχωρημένο αθλητή του kick boxing.

-Η σύνθεση του προπονητικού team είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των ατομικών προγραμμάτων, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων της κάθε αθλήτριας και του κάθε αθλητή ξεχωριστά, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην επίτευξη του προσωπικού τους αθλητικού στόχου.

Fighters Athanasopoulos