ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας για τον Ρήγα

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας για τον Ρήγα

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Β. "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ" με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με τη γνωστή σε όλους εταιρεία τυροκομικών προϊόντων "ΦΛΕΓΓΑ", η οποία παρασκευάζει αυθεντικά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Η ανανέωση της συνεργασίας μας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (1ο χλμ. επαρχιακής οδού Βελεστίνου-Βόλου), παρουσία του πρόεδρου του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Αθ. Γιάτσιου και του διευθύνοντος συμβούλου της "ΦΛΕΓΓΑ" κ. Χρήστου Νικ. Λαΐτσου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας θερμά για άλλη μία φορά και την ευγνωμοσύνη μας προς την εταιρεία τυροκομικών ειδών "ΦΛΕΓΓΑ", που είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση του συλλόγου, αφού θα συνδράμει οικονομικά με σκοπό τη συνεισφορά στην ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας μας.

Αξίζει, ιδιαίτερα, να επισημάνουμε ότι ο ιδρυτής της εταιρείας "ΦΛΕΓΓΑ" Νικόλαος Χρ. Λαΐτσος είχε διατελέσει και πρόεδρος του Δ.Σ., κατά τη θητεία του οποίου ο ΡΗΓΑΣ σημείωσε πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους, που εμπλουτίζουν την ιστορία του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 1980-1981, ο ΡΗΓΑΣ κατέκτησε το νταμπλ, αφού κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣΘ και αναδείχθηκε πρωταθλητής, ανεβαίνοντας στην Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία (σημερινή Football League).

Σχετικά με την εταιρεία «ΦΛΕΓΓΑ»

Το όνομα “ΦΛΕΓΓΑ” προέρχεται από την ομώνυμη βουνοκορφή, που βρίσκεται στην καρδιά του εθνικού δρυμού της πανέμορφης Βάλια Κάλντα, στο Περιβόλι της Πίνδου.

Εκεί, δίπλα στα παρθένα δάση, στα αμόλυντα και μακριά από ανθρώπινη παρέμβαση λιβάδια, από τα μέσα της άνοιξης μέχρι τα μέσα του φθινοπώρου βόσκουν τα κοπάδια των αιγοπροβάτων.

Τους υπόλοιπους μήνες του έτους μεταφέρονται στην περιοχή του Βελεστίνου, όπου ξεχειμωνιάζουν, για να αποδώσουν το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά γάλα, από όπου παράγονται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα “ΦΛΕΓΓΑ”.

Η οικογένεια Λαΐτσου, έχοντας μια μακροχρόνια παράδοση (από το έτος 1957) στην παρασκευή τυριών, τελειοποίησε πρόσφατα στο Βελεστίνο τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές της εταιρείας, έτσι ώστε να αποτελέσουν υπόδειγμα στο χώρο της τυροκομίας.
Εκεί, «γεννιούνται» τα παραδοσιακά ελληνικά τυριά του τυροκομείου, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Στις εγκαταστάσεις της «ΦΛΕΓΓΑ» όλοι εργάζονται με σεβασμό προς την ποιότητα των προϊόντων και με πάθος για τη δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Έχοντας ως έμπνευση τις συνταγές του παρελθόντος, παράγονται τα παραδοσιακά εκλεκτά της προϊόντα: τυρί, γιαούρτι, κρέμα βούτυρο, κασέρι, κεφίρ, πάντα διατηρώντας τα στοιχεία εκείνα της παράδοσης που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση τους.

Όλες οι διαδικασίες έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο FSSC – ISO 22000.

Επίσης όλα τα Π.Ο.Π. προϊόντα της είναι πιστοποιημένα από τον AGROCERT, τον κρατικό Οργανισμό Πιστοποίησης και Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων. Τα βιολογικά προϊόντα της είναι πιστοποιημένα από την Cosmocert, τον κυριότερο Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων.

Το Τυροκομείο προμηθεύει τα τρία (3) καταστήματά που διατηρεί η εταιρεία στο Βόλο, όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα καθώς και μερικά επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «ΦΛΕΓΓΑ», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό της τόπο https://www.feta-flegga.gr και να επικοινωνούν στο τηλ. 24250-22788 καθώς και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) info@feta-flegga.gr.