ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρήγας Φεραίος - Αγία Άννα 1-4

Παρά το καλό του πρώτο ημίχρονο ο Ρήγας ηττήθηκε με σκορ 4-1 σε φιλικό προετοιμασίας από την Αγία Άννα στο Βελεστίνο, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των φιλοξενούμενων μεσοεπιθετικά
Ρήγας Φεραίος - Αγία Άννα 1-4

Εφαρμόζοντας πρέσινγκ ψηλά για να ανακόψει την ανάπτυξη του αντιπάλου κι έχοντας σε καλή μέρα τους Ρόκα και Γουτούλη, ο Ρήγας του Λάκη Μπακάλη έβγαλε πράγματα στο χορτάρι στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, το σύνολο του Κώστα Τσιουρέλη κατάφερε να βρει δύο τέρματα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Με τον Παπαδημητρίου από τα 11 βήματα στο 8ο λεπτό, σε πέναλντι που υπέδειξε ο Χαλβατζάκος σε κράτημα του Δίντση στον Κόκκα, και με δυνατό σουτ του Σέττου από την περιοχή έπειτα από εξαιρετική πάσα του Πετράκου, που κατέληξε στο δεξί «παραθυράκι» του Σπηλιόπουλου στο 16`. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με εκπληκτική… οβίδα του Ρόκα από απευθείας εκτέλεση φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει αυτή τη φορά στο αριστερό «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Γρηγοριάδη.
 
Οι Κυανόλευκοι είχανε απειλήσει για πρώτη φορά στο 11’ με τον Καρακίτσιο να νικιέται από τον Γρηγοριάδη ενώ στο 43’ ο Παπαδημητρίου έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας σε κοντινή κεφαλιά.
 
Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Σέττος από μακρινή απόσταση έστειλε σαν τηλεκατευθυνόμενη τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σπηλιόπουλου για το 1-3, με τον Παπαδημητρίου να σημειώνει το 1-4 στο 57ο λεπτό ύστερα από σκάψιμο του Πετράκου με φάουλ και πάσα του Κορέτα.

Ένα εξ επαφής πλασέ του παπαδημητρίου που κατέληξε άουτ κι ένα οριζόντιο δοκάρι σε σουτ εκτός περιοχής του Σουγκάρη ήταν οι φάσεις που άξιζαν να καταγραφούν μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να είναι από τις δυνατές της νέας χρονιάς στην Α’ Τοπική κατηγορία, αλλά να βρίσκονται σε διαφορετικό όμιλο.
 
Συνθέσεις
 
Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Σπηλιόπουλος, Βλιώρας, Σταματίου, Δίντσης, Βαϊόπουλος, Σουγκάρης, Ρόκας, Καρακίτσιος, Γουτούλης, Φούκης, Γάρος.
 
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Καραγιάννης Βουραζέρης, Δ. Αγροκώστας, Γ. Αγροκώστας, Φιλοσόγλου, Γοδενόπουλος, Χότζα, Χασάπης, Κουσκουρίδας, Κίτσιος.
 
Αγια Άννα (Κ. Τσιουρέλης): Γρηγοριάδης, Καλαμίδας, Κόκκας, Χολέβας, Χατζηστρακόσιας, Τσέλιος, Πετράκος, Σέττος, Κορέτας, Στεργιόπουλος, Παπαδημητρίου.
 
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι: Σάμπα, Αϊντίνι, Σ. Τσιουρέλης, Τσελεπής, Παπαδήμος, Χατζημητροφάνης, Κακάλιας, Οικονόμου, Χριστοφορίδης, Πατσής, Νιαώτης. Σιώμος.