ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Κυριακή το 9o Skiathos Trail Run με δωρεάν μετάβαση κι επιστροφή

Την προσεχή Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου η Σκιάθος θα γιορτάσει με το "9o Skiathos Trail Run 2021 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη", που θα διεξαχθεί με αγώνες 24 και 10 χιλιομέτρων
Την Κυριακή το 9o Skiathos Trail Run με δωρεάν μετάβαση κι επιστροφή

Όλοι οι συμμετέχοντες των αγώνων θα έχουν δωρεάν 100% μετακίνηση με το πλοίο "Πρωτέας".

Η διοργάνωση ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τις φετινές χορηγίες του #skiathostrailrun2021, 40-50% από την Hellenic Seaways Official Fan Page και τη Seajets από όλα τα λιμάνια προορισμού, και ιδιαιτέρως την Anes Ferries για την πλήρη (100%) κάλυψη των ατομικών εισιτηρίων των αθλητών που θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948784000.

Η προσφορά ισχύει για όσους θα έχουν γραφτεί ως την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. Την επόμενη ημέρα θα σταλθεί η λίστα στην εταιρεία για όσους θα δικαιούνται την δωρεάν μετάβαση. Οι εγγραφές γίνονται στο σάιτ της διοργάνωσης https://www.skiathosrun.gr/el/. Προς διευκόλυνση όσων μένουν στον Βόλο, εγγραφές γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Η μετάβαση - επιστροφή ισχύει για όλες τις ημερομηνίες από 16 ως 22 Σεπτεμβρίου (μετάβαση 16-18/9, επιστροφή 19-22/9), συνεπώς όποιος θέλει, μπορεί να μείνει στη Σκιάθο περισσότερες ημέρες συνδυάζοντας τον αγώνα με διακοπές.

Το Σάββατο θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες pasta party, ενώ ειδικές τιμές δίνουν τα καταλύματα του νησιού.

Για να τιμήσει η διοργάνωση τον Michel, εις μνήμην ενός αγαπημένου προσώπου που πάλεψε ή παλεύει τώρα με τον καρκίνο, το Skiathos Trail Run θα προσφέρει το 30% των φετινών εγγραφών, των χορηγιών και των δωρεών που θα γίνουν την ημέρα του αγώνα στην κάλπη που θα υπάρχει στο λαιμό στο Μπούρτζι, στη Φλόγα, το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Στον αγώνα θα μετέχουν πολλά σωματεία, όπως για παράδειγμα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου. Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου επίσης οργανώνει εκδρομή.