ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Ρήγα

Μια ολόκληρη εποχή των Κυανόλευκων φεύγει μαζί με τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Ρηγίνο, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών
Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Ρήγα
Πάνω: με τον Ρήγα της Β Εθνικής - Κάτω: σε προπόνηση με τον ξάδερφο του, Νίκο, επιθετικό - Δεξιά, πάντα χαμογελαστός

Η κηδεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή θα τελεστεί αύριο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά στο Αερινό. Η σορός θα βρίσκεται από τις 10 π.μ. στην εκκλησία.

Ο Βαγγέλης Ρηγινός από το Αερινό πέρασε ως ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ της εποχής του, όπως σχολιάζουν παλιοί του συμπαίκτες, παίζοντας με σύγχρονο τρόπο τη θέση. Για αυτό το λόγο είχε λάβει και το προσωνύμιο "Cooper", εξαιτίας του μεγάλου διεθνή Άγγλου αριστερό οπισθοφύλακα της εποχής, Terry Cooper, ο οποίος τότε αγωνιζότανε στη Leeds United.

Οι ικανότητές του τον οδήγησαν στην ομάδα της Νίκης Βόλου στις αρχές της δεκαετίας του 1960 συμμετέχοντας μάλιστα με τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Α` Εθνικής.

Η επιστροφή του στον Ρήγα σημαδεύτηκε, μεταξύ άλλων, από την πιο "χρυσή" σελίδα στην ιστορία της ομάδας, όντας μέλος της την περίοδο 1975-1976 κατά την οποία έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής. 

Συνέχιζε να βρίσκεται στα γήπεδα και σε προχωρημένη ηλικία ενώ από το πρωί στο άκουσμα της είδησης τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν παλιοί συμπαίκτες και άνθρωποι που πρόλαβαν να τον θαυμάσουν στο γήπεδο.

Το Αθλητικό Βαγόνι εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.