ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χλόη... is back!

Η Χλόη είναι ξανά εδώ - Ύστερα από αρκετά χρόνια οι “πράσινοι” του Δήμου Ρήγα Φεραίου επανέρχονται στη δράση και τα τοπικά πρωταθλήματα με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί για σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο του χωριού
Χλόη... is back!

Με νέους ανθρώπους στη διοίκηση του συλλόγου και σε συνεργασία με τον Ρήγα Φεραίο ώστε να αγωνίζονται νέα παιδιά που αργότερα θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Βελεστίνου, η ΑΕ Χλόης επιστρέφει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και συγκεκριμένα στην Β’ Τοπική κατηγορία.

Στη θέση του προπονητή, ένας νέος και φιλόδοξος γυμναστής-τεχνικός, ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τσούρικα που μαζί με την Ακαδημία του Ρήγα έχει αναλάβει να συντονίσει αυτό το αξιέπαινο εγχείρημα που θα "ζωντανέψει" μία ομάδα σε μία μικρή τοπική κοινωνία όπως της Χλόης.

Σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Βαγόνι, ο ίδιος τονίζει: "Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Χλόης για αυτήν την ευκαιρία που μου δίνει να είμαι στο τιμόνι της ομάδος. Θέλουμε να οργανώσουμε πάλι έναν ιστορικό σύλλογο, ο οποίος θα στελεχωθεί με παιδιά της περιοχής μας δημιουργώντας ένα δυνατό σύνολο. Βασικό ρόλο στην στελέχωση της ομάδας θα παίξουν οι ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής και κυρίως του Ρήγα Φεραίου. Στόχος μας είναι η ανάδειξη των παιδιών αυτών μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας της προπόνησης, ώστε να σταθούν μετέπειτα και σε ανώτερο επίπεδο έχοντας βάλει τις βάσεις και έχοντας αποκτήσει την αγωνιστική εμπειρία που χρειάζεται περνώντας από αυτό το στάδιο. Ακολουθώντας ,λοιπόν, την τάση και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, είναι βασικό να μην μένουμε πίσω αλλά να συμβαδίζουμε με το σύγχρονο ποδόσφαιρο και για αυτό το λόγο δημιουργούμε αυτόν τον «προθάλαμο»"

Με ένα κράμα, λοιπόν που θα αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, λίγο μεγαλύτερους ηλικιακά παίκτες από την περιοχή και ελάχιστους πιο έμπειρους, το χορτάρι της Χλόης είναι έτοιμο να δεχθεί ξανά την τοπική ομάδα κάνοντας περήφανους τους κατοίκους της και κυρίως αναδεικνύοντας παιδιά του τόπου μας.