ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό γιορτή και... αναμονή

Ο Ρήγας Φεραίος υπέκυψε με σκορ 4-0 στην ανωτερότητα της ΑΕΚ Β`, σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε γιορτή, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά που είχανε την ευκαιρία να δουν στο Δημοτικό Στάδιο έναν τόσο μεγάλο σύλλογο - Ελπίζουν σε θετική εξέλιξη όσον αφορά τη συμμετοχή τους στην Γ` Εθνική οι Κυανόλευκοι
Φιλικό γιορτή και... αναμονή

Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος από Ιατρούδη (34`), Αμούρ (37`) και Κορομηλά (45`) κι ένα στο δεύτερο (60`) από τον Γιούση, οι Βελεστινιώτες γνώρισαν την ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ Β` που φέτος θυμίζουμε θα συμμετέχει στην Super League 2.

Αξίζει να αναφέρουμε δύο εκπληκτικές επεμβάσεις του Σπηλιόπουλου στην επανάληψη με τον γκολκίπερ του Ρήγα... να πετάει.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η τρίτη επίσκεψη της ΑΕΚ μέσα σε 10 χρόνια στο Βελεστίνο, καθώς είχανε προηγηθεί το 2013 και 2014 δύο φιλικά με την πρώτη ομάδα.

Το ενδιαφέρον του Ρήγα στρέφεται πλέον στις εξελίξεις με την πιθανή συμμετοχή του στη νέα Γ` Εθνική ως δευτεραθλητής της σεζόν 2019-2020, καλύπτοντας το κενό που προέκυψε με τη μη δήλωση συμμετοχής του Διαγόρα.

Τέλος, στην ομάδα της ΑΕΚ Β`, προσφέρθηκε από τον σύλλογο του Βελεστίνου γεύμα σε ταβέρνα του πεζοδρόμου.

Οι συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης)Σπηλιόπουλος, Βαϊόπουλος, Βλιώρας, Σταματίου, Χασάπης, Γοδενόπουλος, Φιλοσόγλου, Σουγκάρης, Ρόκας, Γάρος Δ. Αγροκώστας.
 
Αγωνίστηκαν και οι Φούκης, Κουσκουρίδας, Γ. Αγροκώστας Γ, Καρακίτσιος, Κίτσιος, Παπαδανιήλ, Γκαμπας, Καραγιάννης

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης (73` Μαρίνης) Σταμούλης (60` Κάτσικας) Κώτσιος,  Γιαννούτσος, Μπούσης (73` Αρβανίτης) Μουστακόπουλος (73` Πιτιλάκος) Μπάμπης, Αμούρ (73` Μαντζουρανάκης) Κορομηλάς (68` Γεωργέας) Γιούσης, Ιατρούδης (68` Γκολφίνος).

Διαιτητική τριάδα: Α. Σαρρής, Θ. Λακκιάς, Α. Αλεξίου (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

Στον υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος της ΑΕΚ Β` και παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα, Ηλία Ατσματσίδη, προσφέρθηκαν από τη διοίκηση των Κυανόλευκων βιβλία με τη ζωή και το έργο του Εθνεγέρτη Ρήγα Βελεστινλή.

Γ. Σιουμουρέκης, Η. Ατματσίδης, Μ. Καλαμπούκα, Κ. Γιάτσιος

Την κάλυψη του αγώνα από το Αθλητικό Βαγόνι προσέφερε η ACS Courier Βελεστίνου