ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγχαρητήρια Ρήγα στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Συγχαρητήριο μήνυμα του "Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ`` στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων
Συγχαρητήρια Ρήγα στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ``Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ`` συγχαίρουμε τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων που μέσα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες κατάφεραν την εισαγωγή τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Επίσης, συγχαρητήριααξίζουν στους καθηγητές και γονείς των παιδιών που στάθηκαν με αγάπη και υπομονή συνοδοιπόροι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Ιδιαιτέρως, συγχαίρουμε την Αγγελική – Ηλιάνα Ντόβα, κόρη του Γεν. Γραμματέα της διοίκησης Αντώνη Ντόβα που πέτυχε την εισαγωγή της στη σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και την Μαρία Γκόμα, κόρη του μέλους του Δ.Σ. Στέργιου Γκόμα, που πέτυχε την εισαγωγή της στη σχολή Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ).

Ευχόμαστε σε όλα τα νέα παιδιά καλή πρόοδο και καλή τύχη στη νέα περίοδο της ζωής τους, η οποία και ανοίγεται μπροστά τους.

Με διάβασμα και συνέπεια είναι βέβαιο πως οι κόποι τους θα ανταμειφθούν και σε λίγα χρόνια θα βγουν στο στίβο της ζωής, με όλα τα απαραίτητα εφόδια.