ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γνώρισε τον πεζόδρομο ο Ηλίας Ατματσίδης

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος στην Β` ομάδα της ΑΕΚ "επιθεώρησε" τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους ανθρώπους του Ρήγα και της τοπικής κοινωνίας - Οριστικοποιήθηκε για την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 η φιλική αναμέτρηση
Γνώρισε τον πεζόδρομο ο Ηλίας Ατματσίδης

Η ανακοίνωση του Ρήγα:

Ιδιαίτερη τιμή για τον Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και για την κωμόπολη του Βελεστίνου η παρουσία του μεγάλου άσου του παρελθόντος, ένδοξου πρώην διεθνή τερματοφύλακα, πρώην τερματοφύλακα και νυν τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ κ. Ηλία Ατματσίδη, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του συναντήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Κων/νο Γιάτσιο, τον τεχνικό της ομάδας κ. Λάκη Μπακάλη και με μέλη της διοίκησης.

Στην συζήτηση που έλαβε χώρα ο κ. Ηλίας Ατματσίδης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την κατάσταση του Σταδίου Βελεστίνου και οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ για την Πέμπτη 2/9/2021, ώρα 17:30.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον κεντρικό πεζόδρομο, όπου, μεταξύ των άλλων, συναντήθηκε και με τον Αντιδήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Ευάγγελο Γιαννακό, πολλούς φίλους της ΑΕΚ, καθώς και με πρώην διοικητικούς παράγοντες του συλλόγου μας.