ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκόραρε και υπογράφει στην Αναγέννηση Άρτας ο Πάσχος

Ο Βελεστινιώτης επιθετικός σημείωσε ένα τέρμα στο φιλικό της Αναγέννησης επί του Παναγρινιακού έχοντας και δοκάρι - Η νέα χρονιά αναμένεται να τον βρει στον σύλλογο της Άρτας και την Γ` Εθνική
Σκόραρε και υπογράφει στην Αναγέννηση Άρτας ο Πάσχος

Αποδίδοντας ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο, ειδικά στην επανάληψη, όταν και σκόραρε όλα της τα γκολ, η Αναγέννηση επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Παναγρινιακού, με 4-0, δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόμο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η "Α" απείλησε στο 6` με κεφαλιά του Μπότσαρη που έφυγε λίγο άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 23` είχε καλό σουτ που έφυγε άουτ. Η Αναγέννηση είχε δοκάρι στην καλύτερη της στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Αναστασιάδη, για να πάνε οι ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο μισό, η τριπλέτα Κραμπή-Αναστασιάδη-Μανιώτη κυριάρχησε στο κέντρο, και βρήκε το γκολ που άξιζε στο 54`, όταν ο Παπακίτσος σκόραρε μετά από μπαλιά του Μανιώτη, για το 1-0. Στο 58` σέντρα του Κραμπή, κατέληξε στο Μουσιωτίτσα, που με θαυμάσιο σουτ στην απέναντι γωνία, έγραψε το 2-0. Στο 62ο λεπτό, φάουλ του Μανιώτη, κεφαλιά του Πάσχου στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά, ο Μπότσαρης σημείωσε από κοντά το 3-0. Το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο 76`, ο Μαλτέζος, όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας, και ευστόχησε από θέση τετ α τετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κος Παπανδρέου δοκίμασε διάφορα σχήματα, θέλοντας να κάνει την ομάδα πιο ευέλικτη στο γήπεδο, κάτι που στο σημερινό τουλάχιστον ματς του βγήκε, με την ομάδα να βγάζει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Για την Αναγέννηση αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο τρίτο γκολ της ομάδας, ο Μανώλης Πάσχος, ο οποίος είναι σέντερ φορ (1,90 μ.), 26 ετών, και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Νίκη και Ολυμπιακό Βόλου, Ρήγα Φεραίο και Αιολικό, και αναμένεται να αποκτηθεί. Κανονικά αγωνίστηκε δε από την αρχή του ματς και σε αυτό το φιλικό, ο Γιώργος Μπαντής, που ανακοινώθηκε και επίσημα από την Αναγέννηση: "Καινούριο μέλος προστέθηκε στην ομάδα μας, ο Μακεδόνας μπακ χαφ από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας Γιώργος Μπαντής. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και να γευτεί πολλές ποδοσφαιρικές χαρές και επιτυχίες μαζί μας."

Αναγέννηση Άρτας (Παπανδρέου) : Μήτσιος, Τσελά, Μπαντής (68` Ντε Μόρα), Παπαρούνης (62` Πάσχος), Κωστάκης (67` Γρηγορίου), Κραμπής (75` Τσούνης), Μανιώτης, Αναστασιάδης (45` Μουσιωτίτσας), Μπότσαρης (66` Μαλτέζος), Μυσιούδης, Μαργώνης (45` Παπακίτσος)

Παναγρινιακός (Ξανθόπουλος) : Μπαλάφας, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης, Κάππας, Καντάνης, Αγρογιάννης, Μήλιος, Βασιλογιάννης, Πεσλής, Τσοπανάς

έπαιξαν και οι : Κωστόπουλος, Τηγανίτας, Τσάρας, Αϋφαντόπουλος.

πηγή: artagoal.gr