ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκολ πίσω από το κέντρο από Σπαθή!

Ένα τέρμα που θα μνημονεύεται αλλά δυστυχώς χωρίς εικόνα σημείωσε το Σάββατο στην Αγριά απέναντι στον ΑΟ Ύπατου ο Χρήστος Σπαθής
Γκολ πίσω από το κέντρο από Σπαθή!

Ο έμπειρος αμυντικός στην πρώτη του -ανεπίσημη- εμφάνιση με τον Θησέα Αγριάς δοκίμασε ένα απευθείας φάουλ από το ημικύκλιο της σέντρας και δικαιώθηκε! Σε μία "στημένη μπάλα" που υπό άλλες συνθήκες θα εκτελούνταν με γρήγορη πάσα, ο Αλεξίου έστησε την μπάλα και ο Σπαθής του φώναξε "άστην" τρέχοντας γρήγορα να εκτελέσει.

Ο αντίπαλος τερμαφύλακας βρισκότανε σχεδόν στη γραμμή της μεγάλης περιοχής μη περιμένοντας προφανώς ένα τέτοιο εγχείρημα. Μάλιστα η μπάλα είχε τέτοια δύναμη που δεν πρόλαβε καν να δοκιμάσει να την αποκρούσει εγκαταλείποντας την προσπάθεια ύστερα από δύο βήματα.

Ο Βελεστινιώτης ποδοσφαριστής ισοφάρισε με αυτό το εκπληκτικό τέρμα από τα 60 μέτρα σε 1-1 ενώ το 2-1 για την ομάδα του Κώστα Σταματίου που σήμερα δοκιμάζεται στο Βελεστίνο σημείωσε ο νεοαποκτηθείς Φώτης Καρατσόλης από το Αγρίνιο, αδερφός του Γιάννη που αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στον Άδμητο ως πόιντ γκαρντ.