ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να ανακαλέσει άμεσα ο κ. Πρίντζος

Να ανακαλέσει άμεσα ο κ. Πρίντζος

Από την πυρόπληκτη Εύβοια όπου βρίσκομαι για να είμαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους, πληροφορήθηκα από το "Μουσικό Βαγόνι", έκπληκτος την άρση της πρότασης του προέδρου της ΕΒΟΛ σχετικά με τη δωρεά οικόπεδου στον δήμο για την ανέγερση δημαρχείου. Μα περισσότερο έκπληξη και οργή συγχρόνως μου προξενούν οι αιτιάσεις του κ.προέδρου για δήθεν απόπειρα από πλευράς της αντιπολίτευσης, διχασμού της κοινής γνώμης του Βελεστίνου για ίδιον πολιτικό όφελος!

Κύριε Πρίντζο, οφείλετε να ανακαλεσετε άμεσα. Διότι σας πληροφορουμε ότι η πρόταση σας δεν απασχόλησε ακόμη την παράταξή μας (την μεγαλύτερη παράταξή μειοψηφίας στο νομό Μαγνησίας) δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μήνα διακοπών και αδειών και δεν συνεδριάσαμε ακόμη ώστε δημοκρατικά πάντα να αποφασίσουμε και να δώσουμε την απάντηση μας τεκμηριωμένα και πάντα με γνώμονα το γενικότερο καλό των συμπολιτών μας. Δεν καταλαβαίνουμε τη σπουδή της ανάκλησης της πρότασεώς σας ή τις τυχόν πληροφορίες που από κάποιους καλοθελητες είχατε και σας οδήγησαν σε μια τέτοια βιαστική απόφαση. Όσο για τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχθήκατε, κύριε πρόεδρε βρισκόμαστε στο 2021! Εχετε στην οργάνωση ένα εξαίρετο νομικό επιτελείο. Ζητήστε άμεσα από τον εισαγγελέα την άρση των τηλεφωνικών σας συνομιλιών, βρείτε τούς εκβιαστές και τους ανήθικους αυτούς και παραδώστε τους στη δικαιοσύνη και στη χλεύη των πολιτών του Δήμου Ρ. Φεραίου. Αν δεν το πράξετε άμεσα ο καθένας από εμάς θα έχει βγαλει τα συμπεράσματά του.

Κύριε πρόεδρε, δεν μιλήσαμε δημόσια όταν λυσσαλέα μας πολεμήσατε σαν δημοτική αρχή με την Ελένη Λαιτσου, δεν μίλησα δημόσια όταν ξανά στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με πολεμήσατε εμένα και την παράταξή μου για να εκλεγεί ο αρεστός σας δήμαρχος, επιλογή που όπως έμμεσα παραδεχθήκατε αργότερα, αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένη. Όμως τώρα δεν σας επιτρέπω να μας κατηγορείτε για διχόνοια του λαού του Βελεστίνου και μάλιστα για ίδιον πολιτικό όφελος. Μακριά από μας αυτές οι ραδιουργίες. Αναζητήστε τες αλλού...

Με τιμή, Πάσχος Χαράλαμπος επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρ. Φεραίου.