ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

COSMOTE: Πρόβλημα σε τηλεφωνία και ίντερνετ - Τι απαντά η εταιρεία

Προβλήματα στην τηλεφωνική καi διαδυκτιακή επικοινωνία τους αντιμετωπίζουν πολλοί συνδρομητές της Cosmote σε διάφορα μέρη της Ελλάδας - Ανακοίνωση της εταιρείας
COSMOTE: Πρόβλημα σε τηλεφωνία και ίντερνετ - Τι απαντά η εταιρεία
EUROKINISSI

Προβλήματα στη σύνδεσή τους διαπιστώνουν τις τελευταίες ώρες συνδρομητές της Cosmote από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Χρήστες στο twitter διατύπωσαν τα προβλήματά τους για τις τηλεφωνικές συνδέσεις (δεν μπορούν να καλέσουν ή αν τους καλέσει κάποιος εμφανίζεται κλειστό το τηλέφωνο ή ανύπαρκτος αριθμός) ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στα data.

Η ανακοίνωση της Cosmote

Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.
 
Επίσης, στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών, 13888, ακούγεται το εξής μήνυμα:"τη δεδομένη χρονική στιγμή και σε μεμονωμένες περιπτώσεις παρατηρείται περιστασιακή αδυναμία κλήσεων και χρήση δεδομένων. Εργαζόμαστε για την άμεση αποκατάσταση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση".

πηγή: news247.

Πιο διαβασμένα