ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Ο ενδοξότερος κύκλος έκλεισε - Αναλαμβάνει την Ακαδημία η Τσιρδάνη

Το άτυπο διοικητικό συμβούλιο που σχηματίστηκε τρέχει για ζητήματα της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς στην Α` ΕΠΣΘ - Η Κατερίνα Τσιρδάνη επιστρέφει στο Στεφανοβίκειο για να αναλάβει την αναδιοργάνωση της Ακαδημίας του συλλόγου
Διαγόρας: Ο ενδοξότερος κύκλος έκλεισε - Αναλαμβάνει την Ακαδημία η Τσιρδάνη

Ένας μεγάλος κύκλος, σίγουρα ο ενδοξότερος στην ιστορία του ΑΕΣ "Διαγόρας" Στεφανοβικείου, έκλεισε με την παραίτηση της Διοίκησης του Σάκη Πρασσά.

Στη νέα περίοδο 2021-22, ο σύλλογος αναπροσαρμόζει τους στόχους του δηλώνοντας εκούσια, συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας και όχι σε αυτό της γ΄ εθνικής.

Διοικητικά έχει σχηματιστεί ένα άτυπο Δ.Σ. από παλαιούς παίκτες και παράγοντες, που σε μια πρώτη φάση και υπό την πίεση του χρόνου, θα τρέξει τα φλέγοντα ζητήματα του συλλόγου και στη συνέχεια θα προχωρήσει στη διενέργεια νομότυπων εκλογών. 

Σημειολογικά η πρώτη απόφαση αφορά στην έναρξη της συνεργασίας μας με την Κατερίνα Τσιρδάνη. Η καταξιωμένη προπονήτρια, με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο, επανέρχεται στο Διαγόρα μετά από 2 χρόνια και αναλαμβάνει να αναδιοργανώσει την ακαδημία του συλλόγου μετά και την πολύμηνη αδράνεια λόγω πανδημίας.

Σειρά έχουν τα ζητήματα προπονητή και παικτών για τα οποία θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις.

Πιο διαβασμένα