ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφτά προσχωρήσεις στο συνδυασμό "Όλοι μαζί, μπροστά"

Η επιστολή των: Οικονόμου Αθανάσιος - Κουσκουρίδας Μιχάλης - Μπαρτζιάλης Μαργαρίτης - Γάτος Σπύρος του Ηλία - Παρσάς Ευάγγελος - Βαγγέλας Ιωάννης - Μωραίτης, οι οποίοι συντάσσονται με την αυτοδιοικητική παράταξη με επικεφαλής το Χαράλαμπο Πάσχο
Εφτά προσχωρήσεις στο συνδυασμό "Όλοι μαζί, μπροστά"

Ανοικτή επιστολή στους δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Αγαπητοί συνδημότες,

Έχοντας στο επίκεντρο της σκέψης μας τον δημότη ως Άνθρωπο και λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών σε θέματα  καθαριότητας, υγείας, ασφάλειας και σε ορισμένες περιπτώσεις η αξιοπρεπής διαβίωσή του αποτελούν βασική, ηθική και αναμφισβήτητη υποχρέωση κάθε δημοτικής Αρχής,

Διεκδικούμε την ψήφο σας, για να πάμε τον τόπο μας μπροστά και πέρα από τα σύνορά του!

Στόχος μας, είναι να "μπούμε" στο χάρτη, όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης. Θέλουμε και μπορούμε, να Αναπτύξουμε την Τοπική Οικονομία και να αναδείξουμε τoν δήμο μας, σε Τουριστικό και Αθλοτουριστικό Προορισμό.

Η Ελλάδα της κρίσης στηρίζεται, κατά ένα μεγάλο μέρος, στα έσοδα από τον Τουρισμό. Ήρθε η ώρα να ανεβούμε και εμείς στο κύμα αυτό, που θα μας παρασύρει στην Ανάπτυξη της Τοπικής Οικονομίας.

Θέλουμε να δώσουμε Ταυτότητα στην Ιστορία του τόπου μας, στο φυσικό περιβάλλον, στα δικά μας αγροτικά προϊόντα  στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα στους κλάδους της γεωργίας και κτηνοτροφίας.

Να επενδύσουμε στην δημιουργία μονάδων παραγωγής ενέργειας για να ειναι  ο δημος και ο πρωτογενής τομέας αυτάρκης ενεργειακά.

Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες, που θα μας μάθουν και θα μας επιλέξουν.

Εκτός από Όραμα, έχουμε και Σχέδιο.

Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε, όχι μόνον την ψήφο σας, αλλά και τη συμμετοχή σαςΓια να δουλέψουμε όλοι μαζί, προκειμένου να απελευθερώσουμε όλους τους πόρους του τόπου και να εκμεταλλευτούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία, που θα κάνουν το Όραμα μας πραγματικότητα. .

Τουριστική Ανάπτυξη σημαίνει δουλειές. Σημαίνει νέες υποδομές και καλύτερες υπηρεσίες. Σημαίνει καλύτερη ζωή για όλους μας!

Αυτή είναι η προτεραιότητά μας: Να γίνει ο Τουρισμός, μοχλός για την Ανάπτυξη του τόπου μας.

Και όλα αυτά με Συλλογικότητα, με Οργάνωση, με Ήθος με Διαφάνεια.

Γίνεται! Μπορούμε! Όλοι Μαζί Μπροστά!

Με σεβασμό και εκτίμηση προς τους συνδημότες μας, εμείς:

Οικονόμου Αθανάσιος του Ιωάννη, Κουσκουρίδας Μιχάλης του Γεωργίου, Μπαρτζιάλης Μαργαρίτης του Αντωνίου, Γάτος Σπύρος του Ηλία, Παρσάς Ευάγγελος του Νικολάου, Βαγγέλας Ιωάννης του Κυριαζή, Μωραίτης Χρήστος του Μιχαήλ,

παρουσιάσαμε  το Όραμα μας,  τις Αρχές και τις Αξίες με τις οποίες θα πορευτούμε, και αφού έγιναν απολύτως αποδεκτά συμπορευόμαστε με τους υποψηφίους συμβούλους  της αυτοδιοικητικής παράταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ", με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Πάσχο Χαράλαμπο,  

για την υλοποίηση του Οράματός μας.