ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Στον τελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος

Ο Στέφανος Ντούσκος με τρομερή προσπάθεια επικράτησε στον ημιτελικό και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του μονού σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Στον τελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος
SPORTSIMAGES.GR

Οι τρομερές εμφανίσεις του Στέφανου Ντούσκου συνεχίστηκαν και στον ημιτελικό του μονού σκιφ. Ο 24χρονος κωπηλάτης από τα Ιωάννινα επικράτησε στον ημιτελικό και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων! 

Ο Έλληνας κωπηλάτης ήταν δεύτερος μετά τα πρώτα πεντακόσια μέτρα και στη συνέχεια... εξαφανίστηκε από τους αντιπάλους του. Άρχισε να χτίζει μια διαφορά, η οποία όσο περνούσε ο χρόνος τόσο μεγάλωνε. Μάλιστα παρά την προσπάθεια των έτερων μονομάχων της κούρσας του, τερμάτισε στην πρώτη θέση με χρόνο 6:41.61, αγγίζοντας την κατάρριψη του ολυμπιακού ρεκόρ (6:41.34) που κατέχει ο Νεοζηλανδός Ντρισντέιλ από το Ρίο.

Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το πρωί της Παρασκευής (30/07, 03.45), με τον Έλληνα αθλητή να έχει τον καλύτερο χρόνο από τους δώδεκα που συμμετείχαν στις δύο ημιτελικές σειρές! Η επόμενη, μεγάλη, πρόκληση είναι το βάθρο.

Η κούρσα από το Eurosport Greece

πηγή: sport24.gr

Πιο διαβασμένα