ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσωπικοί οι λόγοι αποχώρησης - Θα βοηθήσω όποιους θέλουν να συνεχίσουν

Το πλήρωμα του χρόνου στη διοίκηση της ομάδας έφτασε για τον Σάκη Πρασσά και τους συνεργάτες του με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου να κινδυνεύει, αν δεν βρεθεί διάδοχη κατάσταση, να μην κατέλθει στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής ή της ΕΠΣΘ, λίγο μετά την στέψη του ως πρωταθλητής
Προσωπικοί οι λόγοι αποχώρησης - Θα βοηθήσω όποιους θέλουν να συνεχίσουν

Ο πρώην πλέον πρόεδρος του συλλόγου, Σάκης Πρασσάς, τόνισε σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Βαγόνι πως το ζήτημα δεν είναι οικονομικό, ούτε επίσης ότι η ομάδα έφτασε στην κορυφή αλλά το γεγονός ότι ύστερα από οχτώ χρόνια αυτός και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουν κουραστεί και ήρθε καιρός άλλοι άνθρωποι, εφόσον έχουν την απαραίτητη όρεξη, να μπουν μπροστά και να αναλάβουν ταη ηνία της ομάδας.

"Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο ούτε εκδηλώθηκε από κάποιον ενδιαφέρον για τον Διαγόρα μετά την Συνέλευση. Οι λόγοι αποχώρησης είναι προσωπικοί και ειλικρινά κι εγώ και τα άλλα παιδιά κουραστήκαμε ύστερα από 8 χρόνια. Μπορεί μετά το πρωτάθλημα να εξέφρασα την διάθεση να συνεχίσω αλλά πρέπει να βλέπεις κι ενδιαφέρον. Ήρθε καιρός να αλλάξει λίγο η κατάσταση", σημειώνει ο Σάκης ίδιος συμπληρώνοντας: "Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Η ενασχόληση με έναν σύλλογο είναι καθημερινή και περιλαμβάνει πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή οι άνθρωποι που ασχολούνται λγιοστεύουν. Προσωπικά μπήκα στη διοίκηση το 2013 ως μέλος και από το 2015 είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος του συλλόγου".

Παράλληλα, ο επί σειρά ετών παράγοντας των "Μελανόλευκων" σχολιάζει πως "δεν έχω παράπονο από κανέναν. Ειδικά φέτος στην αρχή του πρωταθλήματος το χωριό και οι επιχειρήσεις του βοήθησαν. Βέβαια το όφελος από την ενασχόληση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν είναι μεγάλο. Βοήθεια οικονομική από την πολιτεία, τον δήμο δεν υπάρχει... Προτίθεμαι να βοηθήσω οικονομικά αν θέλει κάποιος να αναλάβει. Να μπουν μπροστά κι εμείς εδώ είμαστε".