ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Συντηρείται και διαπλατύνεται ο δρόμος Βένετο – Κουλούρι

Αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για την υπογραφή  της σύμβασης  του έργου "Συντήρηση και βελτίωση οδού Βένετο - Κουλούρι", στην Π.Ε. Μαγνησίας.
Συντηρείται και διαπλατύνεται ο δρόμος Βένετο – Κουλούρι

 Η νέα χάραξη ακολουθεί τον "διάδρομο" της υφισταμένης οδού με την οποία ταυτίζεται οριζοντιογραφικά κατά τμήματα, ενώ σε άλλα βελτιώνει την υφισταμένη χάραξη. Θα γίνει  διαπλάτυνση από ανάντη της οδού, έτσι ώστε το μέσο πλάτος του οδοστρώματος να είναι 5,00 μ  και έρεισμα πλάτους 0,50 μ ή επενδεδυμένη τάφρος.

Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τις τεχνικές  μας υπηρεσίες, επενδύουμε 750.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας  για να βελτιώσουμε την ασφάλεια στο δρόμο από τον οικισμό του Βένετου μέχρι την παραλία Κουλούρι, σε μήκος 2,2 χιλιομέτρων", δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

"Ικανοποιούμε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, με έργα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας στις μετακινήσεις των ανθρώπων, βελτιώνουν την καθημερινότητα  και παράλληλα συντηρούν θέσεις εργασίας και τονώνουν την πραγματική οικονομία".

πηγή: ertnews.gr