ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Μετάλλια για αθλήτριες από το Βελεστίνο στους αγώνες στίβου "Νίκη Μπακογιάννη"

Το Σάββατο 17 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Λαμία Μίτινγκ Στίβου προς τιμήν της Νίκης Μπακογιάννη, Ολυμπιονίκη στο άλμα εις ύψος
Μετάλλια για αθλήτριες από το Βελεστίνο στους αγώνες στίβου "Νίκη Μπακογιάννη"
Οι νεαρές αθλήτριες με τον προπονητή τους, Λευτέρη Πασσά

Στυος αγώνες συμμετείχαν και αθλήτρες από το Βελεστίνο με εξαιρετικές επιδόσεις και μετάλλια στην κατηγορία τους.

Η Χρύσα Αγροκώστα συμμετείχε στα αγωνίσματα των 100 μ. και 200 μ. Η νεαρή σπρίντερ κατέγραψε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 13.90 στα 100 μέτρα και 28.26 στα 200 μέτρα, επίδοση που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ18.

Παράλληλα, η Σοφία Μπακοστεργιου, με ατομικό ρεκόρ 28,57 μ. κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην δισκοβολία. Ακόμα, στο αγώνισμα της σφαίρας κατετάγη τέταρτη με ρίψη στα 7,56 μ. 

Η πόλη της Λαμίας τίμησε τη Νίκη Μπακογιάννη για την πολυετή προσφορά της στον αθλητισμό της χώρας, με τη διεξαγωγή διοργάνωσης στίβου με την επωνυμία "Νίκη Μπακογιάννη". 

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας και ο Έσπερος Γυμναστικός Σύλλογος Λαμίας με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας ΠΕ Φθιώτιδας και τον Δήμο Λαμιέων.

Στους αγώνες έδωσαν το "παρών" αθλητές από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. Τους αγώνες παρακολούθησε και η Νίκη Μπακογιάννη, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους από το παρελθόν και το παρόν. Οι αγώνες έγιναν στο Νέο Στάδιο της Καμαρίτσας.

στοιχεία και από mag24.gr - fosonline.gr 

 

Πιο διαβασμένα