ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καρέ από την απονομή

Μία ονειρική χρονιά για τον Διαγόρα έκλεισε σήμερα με την απονομή του πρωταθλήματος 4ου ομίλου Γ` Εθνικής, πριν τον τελευταίο φετινό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-2) για τα μπαράζ ανόδου
Καρέ από την απονομή

Οι Μελανόλευκοι έγραψαν την πιο "χρυσή" σελίδα της ιστορίας τους με την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλό τους και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Εκεί, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο αλλά και μόνο η παρουσία τους θα μνημονεύεται για χρόνια στον σύλλογο.

Πριν την σημερινή αναμέτρηση με την ιστορική Αναγέννηση, η οποία είχε κατακτήσει ήδη το εισιτήριο ανόδου για τη νέα Super League 2, πραγματοποιήθηκε η απονομή του τροπαίου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές.

Την απονομή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Μίλτο Καλόγηρο.

Να σημειωθεί πως το προγραμματισμένο τραπέζι του Δήμου προς την ομάδα ακυρώθηκε λογω των τελευταίων συνθηκών της πανδημίας στην περιοχή μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο 6ο λεπτό με τον Αναστασίου, αλλά μέσα σε εφτά λεπτά στο δεύτερο μέρος (77`-84`), ο Τσιρογιάννης που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο πριν, έγραψε την ανατροπή.

Το τρόπαιο σήκωσε στον ουρανό του Στεφανοβικείου ο αρχηγός της ομάδας και παλιά καραβάνα των γηπέδων, Αλέκος Κουβελάς, με τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Στέλιο Αρσένο, τον πρόεδρο Σάκη Πρασσά και τους φιλάθλους που χειροκροτούσαν να είναι εμφανώς χαρούμενοι για την φετινή, ιστορική επιτυχία.

Δείτε φωτογραφίες από την απονομή και τους πανηγυρισμούς - Θα ακολουθήσει πλήρες φωτορεπορτάζ.