ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρίμα δήμαρχε...

Ευθεία επίθεση στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, όσον αφορά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, εξαπολύει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Χαράλαμπος Πάσχος, κάνοντας λόγο για "διάσταση απόψεων" με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργο Παπαδάμ, που είναι εμφανής
Κρίμα δήμαρχε...

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή του:

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ της περασμένης εβδομάδας, δυστυχώς γίναμε μάρτυρες της πιο θλιβερής εικόνας του κου Νασίκα τα τελευταία χρόνια.

Παρατηρούσαμε άναυδοι την πλήρη διάσταση απόψεων με τον πρόεδρο του Δ.Σ ακόμη και σε θέματα διαδικασίας.

Ο κος Νασίκας ούτε λίγο ούτε πολύ ομολόγησε πως ούτε τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου γνωρίζει πάρα μόνο όταν του δοθεί ο φάκελος από τον Πρόεδρο, δεν γίνονται στο συμβούλιο αυτά που συμφωνούνται στο προσυμβούλιο με το προεδρείο να μην τηρεί, όπως δήλωσε, τα προαποφασισμένα, και τέλος να μην του δίνεται ο λόγος στο Δ. Σ. σε επιλεγμένα θέματα. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο συμβαίνουν αυτά που ομολόγησε δημόσια ο δήμαρχος, εντός της ομάδας πλειοψηφίας αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό. Και για ποιο λόγο κάθεστε στη θέση σας κύριε Νασίκα; Τι άποψη έχει γι αυτά, η υπόλοιπη ομάδα πλειοψηφίας; Εμείς αυτό που διαπιστώσαμε απ` αυτά που είδαμε στην τελευταία συνεδρίαση είναι ότι η διαδικασία τηρήθηκε κανονικά και ειδικά στο θέμα που οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης Μωραιτης, Πανομμάτης και Παρσάς είχαν προ καιρού θέσει (ανεμογεννήτριες στα Κανάλια),ο κος Νασίκας ήταν απροετοίμαστος και επιχείρησε να διακόψει τη διαδικασία με φτηνές δικαιολογίες για να κερδίσει μόνο λίγες μέρες αναβολής. Χαρακτηριστικό είναι ότι επιχείρησε να βάλει στη διαδικασία της ψηφοφορίας,τοπικό συμβούλιο των Καναλιών, τηλεφωνικώς!

Πάλι πρωτοτυπήσαμε πανελλαδικά. Κρίμα δήμαρχε...