ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Πυξ Λαξ στον Βόλο

Οι Πυξ Λαξ την Πέμπτη 8 Ιουλίου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας
Οι Πυξ Λαξ στον Βόλο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ TOUR 2021 

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν "Τι είναι αυτό που μας ενώνει" και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια την Πεμπτη 8 Ιουλίο στον Βόλο. 

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες. 

10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Όπως άλλωστε επισημαίνει ο έγκριτος μουσικογράφος Γιώργος Χαρωνίτης: "Οι Πυξ Λαξ πέτυχαν να περάσουν φυσικά το rock feeling στα γεμάτα αλήθεια τραγούδια τους και να πιάσουν τα αισθήματα του κοινού τους σε πλατιά γκάμα: από τον ανήσυχο πιτσιρικά των `90s  έως τον καφετζή της γειτονιάς".

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ "αφιέρωμα" που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή. 

Οι Πυξ Λαξ... με γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα όπως παλιά.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας – Βόλου  

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 21:15 

Προπώληση: 15 ευρώ (περιορισμένα) 

Γενική Είσοδος 18 ευρώ 

Προπώληση εισιτηρίων :
- Viva.gr - 11876 
-Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, 
- Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη 
- Cafe Society, Τάκη Οικονομάκη 70Α

Facebook event : (3) ΠΥΞ ΛΑΞ ζωντανά! Βόλος 8 Ιουλίου | Facebook
*************** 

Πρωτόκολλο Covid:
_Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο στο χώρο αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδηλώσής.
_H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ.
_Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
_Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευση σας στον χώρο.
_Οι κάτοχοι των εισιτήριών πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα η σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο τον χώρο.