ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Ρήγα Φεραίου: Εμβολιαστική εκστρατεία με κινητή μονάδα στα χωριά

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια διοργανώνει εμβολιαστική εκστρατεία κατά του κορωνοϊού με κινητή μονάδα σε χωριά του Δήμου μας και συγκεκριμένα, Κανάλια, Κεραμίδι, Κοκκίνα, Ελευθεροχώρι, Περίβλεπτο, που έχουν μικρή εμβολιαστική κάλυψη και δύσκολη πρόσβαση σε μονάδες υγείας
Δήμος Ρήγα Φεραίου: Εμβολιαστική εκστρατεία με κινητή μονάδα στα χωριά

Η πανδημία Covid-19 συνεχίζεται και αποτελεί απειλή για όλους, γι’ αυτό και ο πληθυσμός πρέπει να αποκτήσει ανοσία αναφέρει η συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κ. Αντωνία Χασιώτη.

Ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική περιφέρεια διοργανώνει εμβολιαστική εκστρατεία με κινητή μονάδα σε χωριά του Δήμου μας και συγκεκριμένα (Κανάλια, Κεραμίδι, Κοκκίνα, Ελευθεροχώρι, Περίβλεπτο) που έχουν μικρή εμβολιαστική κάλυψη και δύσκολη πρόσβαση σε μονάδες υγείας.

Όσοι δημότες επιθυμούν να εμβολιαστούν μπορούν να επικοινωνούν με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο 2425023794 από 8:00 π.μ. μέχρι 8:00 μ.μ. από την Τρίτη 29/6/2021 έως και την Δευτέρα 5/7/2021. Για το κλείσιμο του ραντεβού απαραίτητα στοιχεία είναι το Ονοματεπώνυμο, το Όνομα Πατρός, το ΑΜΚΑ, το σταθερό τηλέφωνο, το κινητό τηλέφωνο και ο τόπος κατοικίας.

Ο εμβολιασμός θα είναι με το εμβόλιο της εταιρείας Pfizer δύο δόσεων και θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο.