ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση των Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας στο Βελεστίνο

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας προσκαλεί τους Εφέδρους Αξιωματικούς του Δήμου Ρήγα Φεραίου που υπηρέτησαν τη θητεία τους και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, από το Βελεστίνο και όλα τα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στην 1η Ενημερωτική Συνάντηση Γνωριμίας που θα γίνει την Παρασκευή 2 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ, στο χώρο του Ανδριάντα του Ρήγα Βελεστινλή
Εκδήλωση των Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας στο Βελεστίνο

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας (Ν.Π.Δ.Δ.) που υπάγεται στην ΔΕΠΑΘΑ/ΓΕΕΘΑ/ΥΠΕΘΑ, σε συνεργασία με το Δήμο Ρήγα Φεραίου και στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και των 76 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου, προσκαλεί τους Εφέδρους Αξιωματικούς του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που υπηρέτησαν τη θητεία τους και στους τρεις κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων (Στρατό-Αεροπορία-Ναυτικό), από το Βελεστίνο και όλα τα χωριά του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στην 1η Ενημερωτική Συνάντηση Γνωριμίας, που θα γίνει την Παρασκευή 2/7/2021 και ώρα 8.30 μ.μ, στο χώρο του Ανδριάντα του Ρήγα στο Βελεστίνο.

Σκοπός της συνάντησης γνωριμίας είναι οι Έφεδροι Αξιωματικοί να ενημερωθούν για την λειτουργία, τους σκοπούς, τις δραστηριότητες του με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα προβληθεί και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου και Έφεδρο Αξιωματικό κ. Δημήτρη Νασίκα, ομιλία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Εφ. Λοχαγού κ. Δημήτρη Παλληκάρη για τη ζωή και το έργο του Ρήγα Φεραίου και θα ακολουθήσει ενημέρωση-ομιλία από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας Εφ. Ταγματάρχη (ΠΖ) κ. Κων/νο Καραδήμα.

"Η παρουσία σας στη συνάντηση αυτή θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και θα είναι μια ευκαιρία να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά όλοι οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με το Δ.Σ. το Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας", επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας θα πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον COVID 19.

πηγή: taxydromos.gr