ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διεθνής διάκριση στο Λονδίνο για το "Βελεστινιώτικο" Mr. George

Το Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο του Βελεστινιώτη επιχειρηματία, Φώτη Καλόγηρου, απέσπασε "Silver" διάκριση στα London International Olive Oil Competitions 2021
Διεθνής διάκριση στο Λονδίνο για το "Βελεστινιώτικο" Mr. George

Αυτή είναι ακόμα μία πιστοποίηση της εξαιρετικής ποιότητας του Mr. George που παρότι έχει μερικά χρόνια στο προσκήνιο, καταφέρει να εξάγει ελληνικό ελαιόλαδο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Η διάκριση στο διαγωνισμό αφορούσε την ποιότητα του ελαιόλαδου, με τον Φώτη Καλόγηρο να δηλώνει "είμαστε πολύ χαρούμενοι ως εταιρεία για αυτή την πολύ σημαντικά διάκριση".

Λίγα λόγια για το Mr. George - Δείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Α` βιομηχανική περιοχή βόλου. Ασχολείται κατά κύριο λόγο στην επεξεργασία και τυποποίηση ελαιολάδου όπως επίσης και βρώσιμης ελιάς. Κατά κύριο λόγο είναι εξαγωγική (Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία, Καζακστάν, Πολωνία, Σουηδία, Β. Μακεδονία, Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο) όπως και στην εγχώρια αγορά συνεργάζεται με μεγάλες αλυσίδες του κλάδου. Έχει δυνατότητα τυποποίησης ένα εκατομμύριο ελαιόλαδο ανά σεζόν και τρία εκατομμύρια βρώσιμης ελιάς.

Οι γνώσεις και η εξειδίκευση μας πάνω στο κομμάτι του ελαιόλαδου, πηγάζει από την συνεργασία με εκπαιδευμένους παραγωγούς πάνω στο τρόπο διαχείρισης των δέντρο πριν την καρποφορία, κατά το μάζεμα αλλά και στον τρόπο δημιουργίας του ελαιολάδου.

Όπως σημειώνεται, "Ολα αυτά τα διδαχτήκαμε από τον άνθρωπο που μας έφερε σήμερα σε αυτό το επίπεδο γνώσης, ιδιοκτήτη ενός από τα μεγαλύτερα εργοστάσια τυποποίησης ελιάς που δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή.

Προς τιμήν του κάναμε το όνομα του το brand name της εταιρείας μας

Κος. Γεώργιος Καλόγηρος – Mr. George Kalogiros"